Home » Voor bedrijven

Voor bedrijven

Garnwerd aan Zee is een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst, een teamuitje of een bedrijfsfeest. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schakel ons in voor een compleet verzorgde bedrijfsactiviteit

Ben je als bedrijf op zoek naar een compleet verzorgde bedrijfsactiviteit in Groningen? Bij Garnwerd aan Zee hebben we jarenlange ervaring met het verzorgen van zakelijke bijeenkomsten, teamuitjes en bedrijfsfeesten. Door onze unieke locatie aan het water kan je genieten van prachtig uitzicht en zijn er originele bedrijfsuitjes mogelijk. Denk aan een rondvaart of rondleiding door het historische Garnwerd en sluit de dag af met een heerlijk diner in de vorm van een buffet, walking dinner of bbq.

Wil je een ruimte reserveren voor bedrijfsactiviteiten, of een compleet verzorgd bedrijfsfeest organiseren?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, zodat we samen de perfecte bijeenkomst in Groningen kunnen creëren. Wij stellen graag een offerte voor je op, zodat je verzekerd bent van een geslaagde bijeenkomst op een unieke locatie.

Een zakelijke ruimte huren in Groningen

Bij Garnwerd aan Zee bieden we de ideale locatie voor professionele vergaderingen in Groningen. Onze unieke locatie aan de oevers van het Reitdiep biedt de perfecte setting voor jouw bedrijfsactiviteit. Naast de bijzondere locatie bieden wij ook diverse faciliteiten, zoals gratis wifi en audiovisuele apparatuur. Bovendien kunnen we jouw vergadering compleet maken met een passend vergaderarrangement, inclusief koffie- en theefaciliteiten.

Organiseer een teamuitje of bedrijfsfeest

Garnwerd aan Zee is dé plek om een teamuitje of bedrijfsfeest te organiseren. Denk aan gelegenheden als (kerst)borrels, personeelsfeesten of een leuke afsluiting van het jaar. Wat de gelegenheid ook is, wij nemen de organisatie van de activiteit op ons voor een onvergetelijke dag. De dag kan ingedeeld worden zoals jullie wensen en afgesloten worden met een heerlijke maaltijd en een drankje.

Compleet verzorgde catering voor bedrijven

Bij Garnwerd aan Zee snappen we als geen ander dat goed eten en drinken een belangrijk onderdeel is van een geslaagde zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest of teamuitje. Daarom bieden wij uitgebreide cateringmogelijkheden aan, zodat je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes tijdens of na de bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide lunch of borrel met diverse hapjes en drankjes verzorgd door ons eigen restaurant.