Home » Trouwlocatie

De mooiste dag van jullie leven:

Onbezorgd trouwen op een bijzondere trouwlocatie in Groningen.

Vraag informatie bij mij aan

Hebben jullie interesse in trouwen bij Garnwerd aan Zee? Boek direct of neem contact met mij op. Ik regel graag een onbezorgde en onvergetelijke dag voor jullie.

Bel met Dominique: 0594 628 130

Stappenplan trouwerij aanvraag

Hieronder hebben we de werkwijze van het boeken van een trouwerij bij Garnwerd aan Zee in zes stappen weergegeven.

Informatie aanvragen

Hebben jullie interesse? Jullie kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie of bel ons.

Contact

Vervolgens wordt er contact met jullie opgenomen per mail. In deze mail worden jullie uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Rondleiding

Tijdens het gesprek worden jullie voorzien van een rondleiding. Hierbij krijgen jullie uitleg over Garnwerd aan Zee en worden de mogelijkheden verteld.

Overleg

Daarna gaan we overleggen over jullie wensen, de datum, het aantal personen etc.

Vrijblijvende offerte

Bij interesse ontvangen jullie een vrijblijvende offerte waarin een globaal overzicht en kostenplaatje is opgesteld.

Boeken en vervolg

Indien jullie op basis van de kennismaking en de offerte bij ons willen boeken, plannen we een vervolg gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de verdere details en de vervolgstappen gedurende het proces naar de trouwdag toe.

Onbezorgd trouwen op een bijzondere trouwlocatie in Groningen

Zoeken jij en je partner een mooie trouwlocatie in Groningen? Er is geen mooiere plek om te trouwen in de buurt van Groningen, dan bij Garnwerd aan Zee. Deze bijzondere locatie is gelegen aan de oever van het Reitdiep, dat bekendstaat om haar schilderachtige landschap en historische uitstraling. Ervaar de dag van jullie leven wanneer jullie op het strand, op ons terras aan het water of in een van onze sfeervolle zalen, het ja-woord naar elkaar uitspreken. Geniet vervolgens van een heerlijk diner in de vorm van een barbecue, shared-dining, of à la carte. Daarna gaan de voetjes van de vloer tijdens een groot knalfeest om jullie memorabele dag af te sluiten.

Onze sfeervolle evenementenlocatie in het prachtige landschap van Garnwerd, maakt deze trouwlocatie in Groningen tot een unieke combinatie van landelijke charme en moderne voorzieningen. Niet voor niets behoren wij al meerdere jaren tot de top trouwlocaties in de provincie Groningen.

Jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorgd

Het team van Garnwerd aan Zee kan jullie huwelijksdag van a tot z verzorgen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bruiloften. Daardoor weten we precies wat ervoor nodig is om een onvergetelijke bruiloft neer te zetten. Hierbij zitten jullie niet vast aan pakketten en kiezen jullie zelf welke voorzieningen jullie willen laten verzorgen. Daarnaast kunnen we jullie adviseren en in contact laten brengen met professionele en enthousiaste dj’s, decorateurs en trouwambtenaren. Op deze manier ontzorgen we jullie zoveel mogelijk, zodat jullie vooral kunnen genieten van jullie bijzondere dag samen. Of jullie nou met 10 of 400 personen zijn, wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Bij Garnwerd aan Zee hebben jullie de mogelijkheid om alles tot in de puntjes te laten verzorgen. Zo heb je meer tijd over om samen te genieten

De hele dag op één plek

Met ons “alles op één locatie concept” hoeven jullie niet heen en weer te reizen en verblijven jullie op één locatie. Er zijn verschillende mogelijkheden op onze locatie waarop jullie de huwelijksceremonie kunnen laten plaatsvinden: op één van onze prachtige terrassen boven het water, op ons strandje met keuze uit diverse trouwbogen, in onze tjalk of in de Harbour zaal. Ook zijn er genoeg prachtige plekken waar jullie onvergetelijke trouwfoto’s kunnen laten maken. Daarnaast hebben jullie de keuze om in het restaurant met de daggasten te lunchen, dineren en te feesten.

Leg de mooiste dag van jullie leven vast met onvergetelijke trouwfoto’s

Samen trouwen in Groningen is een moment dat je nooit meer wilt vergeten. Daarom willen jullie dit bijzondere moment graag vastleggen met prachtige foto’s. Foto’s waarop je kunt terugzien hoe mooi de locatie en het moment was. Onze favoriete plekken om trouwfoto’s te maken zijn de dijk, de brug en de molen.

Huwelijksceremonie op het terras boven het water

Ons terras voor de ceremonie is exclusief voor jullie gereserveerd en bevindt zich boven het kabbelende water van het Reitdiep. Met een adembenemend uitzicht over het glinsterende water en de omringende natuur, is dit een perfecte locatie voor een onvergetelijke ceremonie. Het afgelegen terras biedt alle privacy die jullie nodig hebben om jullie liefde te bezegelen op een serene en romantische plek. Bovendien zijn de terrassen toegankelijk voor mindervaliden, waardoor iedereen kan genieten van deze prachtige locatie.

Trouwen aan het water in de Harbourzaal

De Harbourzaal is een ruime zaal die met vouwwanden af te sluiten is met het restaurant. Ook kan de zaal op verschillende manieren worden opgesteld, met of zonder een bar. De zaal biedt veel privacy en creëert een bijzondere sfeer door de lichtinval en een prachtig uitzicht over het water. Ook is de Harbourzaal toegankelijk voor mindervaliden. Op de foto rechts is de Harbourzaal te zien tijdens een huwelijksceremonie.

Intiem en bijzonder gerenoveerde Tjalk

Onze Tjalk op het water, uit 1902 is volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een romantische locatie voor de ceremonie. Met haar authentieke uitstraling en ruime interieur is de Tjalk de ideale plek om elkaar het jawoord te geven. Het schip ademt een sfeer van nostalgie en biedt een unieke ambiance voor de meest bijzondere dag van jullie leven.

Trouwen op het strand in Groningen

Wanneer je aan de zee denkt, denk je vast ook aan het strand. En hoewel we bij Garnwerd aan Zee niet direct aan de kust liggen, willen we jullie toch laten genieten van een eigen, exclusief strandje. Dit romantische strandje biedt een unieke locatie voor jullie huwelijksceremonie.

Decoratie naar jullie wens

Decoratie is een belangrijk onderdeel voor de sfeer op jullie trouwdag. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat jullie al genoeg moeten regelen, kan Garnwerd aan Zee hierin iets voor jullie betekenen. Wij kunnen de zalen persoonlijk en in de stijl van jullie bruiloft decoreren. Naast dat wij zelf ervaring hebben met decoreren, kunnen wij jullie ook in contact brengen met professionele decorateurs die alles voor jullie verzorgen.

Om een beter beeld te krijgen van onze decoratie, hebben wij een fotoalbum, waarin jullie alle locaties en decoratie kunnen bekijken.

Dé trouwlocatie in Groningen

Garnwerd aan zee is dé trouwlocatie van Groningen met tal van mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid aanbod om jouw trouwdag in Groningen onvergetelijk te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs voor een kennismakingsgesprek, de koffie staat klaar!