Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!
Trouwlocatie

Trouwlocatie

Exclusief trouwen op de mooiste locatie aan het Reitdiep

Trouwen bij Garnwerd aan Zee

De mooiste dag van jullie leven:

Zoeken jij en je partner een mooie trouwlocatie in Groningen? Er is geen mooiere plek om te trouwen in de buurt van Groningen, dan bij Garnwerd aan Zee. Deze bijzondere locatie is gelegen aan de oever van het Reitdiep, dat bekend staat om haar schilderachtige landschap en historische uitstraling. Ervaar de dag van jullie leven wanneer jullie op het strand, op ons terras aan het water of in een van onze sfeervolle zalen, het ja-woord naar elkaar uitspreken. Geniet vervolgens van een heerlijk diner in de vorm van een barbecue, shared-dining, of à la carte. Daarna gaan de voetjes van de vloer tijdens een groot knalfeest om jullie memorabele dag af te sluiten.

Neem contact op

Onze sfeervolle evenementenlocatie in het prachtige landschap van Garnwerd, maakt deze trouwlocatie in Groningen tot een unieke combinatie van landelijke charme en moderne voorzieningen. Niet voor niets behoren wij al meerdere jaren tot de toptrouwlocaties in de provincie Groningen.


Decoratie

Jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorgd

Het team van Garnwerd aan Zee kan jullie huwelijksdag van a tot z verzorgen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bruiloften. Daardoor weten we precies wat ervoor nodig is om een onvergetelijke bruiloft neer te zetten. Hierbij zitten jullie niet vast aan pakketten en kiezen jullie zelf welke voorzieningen jullie willen laten verzorgen. Daarnaast kunnen we jullie adviseren en in contact laten brengen met professionele en enthousiaste dj’s, decorateurs en trouwambtenaren. Op deze manier ontzorgen we jullie zoveel mogelijk, zodat jullie vooral kunnen genieten van jullie bijzondere dag samen. Of jullie nou met 10 of 400 personen zijn, wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Bij Garnwerd aan Zee hebben jullie de mogelijkheid om alles tot in de puntjes te laten verzorgen. Zo heb je meer tijd over om samen te genieten.

Feest

Leg de mooiste dag van jullie leven vast met onvergetelijke trouwfoto’s

Samen trouwen in Groningen is een moment dat je nooit meer wilt vergeten. Daarom willen jullie dit bijzondere moment graag vastleggen met prachtige foto’s. Foto’s waarop je kunt terugzien hoe mooi de locatie en het moment was. Onze favoriete plekken om trouwfoto’s te maken zijn de dijk, de brug en de molen.

Ceremonie

De hele dag op één plek

Met ons “alles op één locatie concept” hoeven jullie niet heen en weer te reizen en verblijven jullie op één locatie. Er zijn verschillende locaties waarop jullie de huwelijksceremonie kunnen laten plaatsvinden: op één van onze prachtige terrassen boven het water, op ons strandje met keuze uit diverse trouwbogen, in onze prachtige tjalk of in onze mooie Harbour zaal. Ook zijn er genoeg prachtige plekken waar jullie onvergetelijke trouwfoto’s kunnen laten maken. Daarnaast hebben jullie de keuze om in het restaurant met de daggasten te lunchen, dineren en te feesten.