Home » Feesten en partijen » Onze zalen

Onze zalen

Lekker eten aan het water en dicht bij de stad Groningen.

Zaalindeling

De vouwwanden en meubels maken Garnwerd aan Zee flexibel voor wat betreft de indeling van de zaal. Zowel voor zakelijke doeleinden en conferenties, als voor de meer informelere opstelling zoals recepties en bedrijfsfeesten zijn alle mogelijkheden aanwezig. De combinatie met de ruime terrassen kan hier gemaakt worden om een ontspannen en luchtige sfeer te creëren. De terrassen kunnen daarbij afgeschermd worden zodat deze één geheel vormen met de zaal.

Restaurant

Het restaurant is sfeervol en voorzien van comfortabele meubels. Hier is het erg aangenaam toeven. De sfeervolle open haard en zorgvuldig uitgekozen verlichting en decoratie maken het restaurant in zomer en winterdag een aangename plek om te eten, drinken en relaxen.

Terrassen

De terrassen zijn ruim opgezet en liggen volledig aan het water. Grote luifels en glazen windschermen zorgen voor beschutting, zonder het open karakter te verliezen. U voelt zich hier verbonden met het reitdiep en het Groningse landschap. Onze terrassen zijn opgedeeld in een loungeterras, een prachtig terras om te dineren en een comfortabel terras met ruime buitenbar.

Harbourzaal

De Harbourzaal is een middels vouwwanden af te sluiten deel van het restaurant. De Harbourzaal kan in verschillende afmetingen neergezet worden met of zonder bar. Hiermee is de capaciteit van deze afgesloten zaal variabel.

De zaal biedt veel privacy, maar heeft toch enorm veel licht en een magnifiek uitzicht door de grote glazen schuifwanden richting de jachthaven en het reitdiep.

Een deel van onze terrassen sluit aan op de Harbour zaal, waardoor deze ook exclusief gereserveerd kunnen worden, afgescheiden van de andere terrassen. De Harbour zaal is uitstekend geschikt voor bruiloften, feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten.

Tjalk

Intiem en bijzonder is onze gerenoveerde Tjalk “De Goede Verwachting”. Deze in 2014 volledig voor Garnwerd aan Zee ingerichte Tjalk biedt enorm veel privacy in een nautische setting.

Trouwceremonies, vergaderingen of diners kunnen wij in de Tjalk verzorgen. De Tjalk is voorzien van alle technische faciliteiten. De Tjalk is niet geschikt voor minder validen. Sanitaire voorzieningen zijn in het restaurant aanwezig.