Home » Over Garnwerd aan Zee

Over Garnwerd aan Zee

Een sfeervolle, eigentijdse locatie in een historische omgeving

Welkom bij Garnwerd aan zee

Restaurant aan het water in Groningen

Welkom bij Garnwerd aan Zee, een unieke locatie gelegen aan het prachtige Reitdiep, slechts tien kilometer boven de stad Groningen. Onze locatie bevindt zich in een historische omgeving en biedt een veelzijdige ervaring voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd, een feestelijke viering, een zakelijke bijeenkomst of zelfs een onvergetelijke trouwerij, bij Garnwerd aan Zee ben je aan het juiste adres.

Garnwerd aan Zee is ontstaan uit een passie voor gastvrijheid en het samenzijn van mensen in een bijzondere omgeving onder het genot van een hapje en een drankje. Ontdek ons op deze unieke locatie waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen.

Een multifunctionele locatie voor elke gelegenheid

Eten & Drinken

Fijn eten & drinken aan het water en dicht bij de stad Groningen.

Lees meer


Feesten & Partijen

De vele mogelijkheden die wij bieden, maken Garnwerd aan Zee tot uw ideale feestlocatie.

Lees meer


Zakelijk

Voor elke vorm van vergaderingen, recepties, presentaties en bedrijfsfeesten hebben wij een passende ruimte en passende voorzieningen.

Lees meer


Trouwen

Er is geen mooiere plek om te trouwen in de buurt van Groningen, dan bij Garnwerd aan Zee.

Lees meer


Bij Garnwerd aan zee zijn wij trots op onze unieke locatie met terras aan het water in Groningen. Wij beschikken over een eigen jachthaven voor zowel vaste ligplaatsen als passanten, voorzien van uitstekende faciliteiten. Dit zorgt voor de perfecte setting voor verschillende gelegenheden. Of je nu een bruiloft, feest, evenement of vergadering organiseert, wij hebben alles in huis om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Onze uitstekende keuken en horecagelegenheid staat garant voor een culinaire beleving. Met verschillende eetarrangementen en activiteiten zorgen wij voor een dag vol leuks. Laat ons weten wat je wensen zijn, wij denken graag met je mee om jouw ideeën tot leven te brengen.

Waar staan en gaan wij voor?

Bij Garnwerd aan Zee streven wij altijd naar perfectie en het overtreffen van verwachtingen. Onze passie voor goede kwaliteit en uitstekende service staat daarom centraal in alles wat wij doen. Van het selecteren van de beste ingrediënten tot het creëren van een warme en gastvrije sfeer: wij zorgen voor een ervaring die in alle opzichten klopt.

Onze hoge standaarden in producten en uitstraling zorgen voor een onderscheidende service, terwijl de historische omgeving van ons restaurant zorgt voor een unieke sfeer die nergens anders te vinden is.

Bij ons draait het om meer dan alleen lekker eten en drinken. Het gaat om het creëren van een totaalervaring die jou en jouw gezelschap bij zal blijven. Of je nu bij ons komt voor een romantisch diner, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen voor de perfecte setting en de beste service.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit, de beste service en de meest sfeervolle locatie die je kunt vinden. Voor herinneringen die een leven lang meegaan. Kom bij ons langs en laat je inspireren!

Waar komt de naam ‘Garwerd aan Zee’ vandaan?

Ons restaurant ligt wel aan het water, maar niet aan zee. Dus waar komt de naam Garnwerd aan Zee dan vandaan? Onze naam is een eerbetoon aan het verleden toen, tot 1877, het water dat hier langs stroomt nog eb en vloed kende en het een druk bevaren route was door handels- en vissersschepen. Nu is het nog steeds mogelijk om te varen door het Reitdiep, maar is het niet meer een handelsroute voor schepen.

Nieuwtjes

Als eerste op de hoogte van updates!

Wil je graag up-to-date zijn over activiteiten en nieuwtjes over Garnwerd aan Zee? Volg ons dan op onze social media. Op onze Facebook, LinkedIn en Instagram pagina kom je alles te weten over onze nieuwste evenementen!

Vragen over Garnwerd aan Zee?

Het kan natuurlijk zo zijn dat er een vraag over ons bij je is opgeborreld. Omdat we je graag verder helpen, hebben we uitgebreid antwoord gegeven op veelgestelde vragen zodat je direct antwoord krijgt op jouw vraag. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of te mailen.