Home » Voor bedrijven » Bedrijfsfeest / teamuitje

Bedrijfsfeest of teamuitje in Groningen organiseren?

Een goed geregeld bedrijfsfeest op een mooie locatie beleef je bij Garnwerd aan Zee

Bedrijfsfeest of teamuitje in Groningen organiseren?

Ben je op zoek naar een uniek teamuitje in Groningen, of wil je een bedrijfsfeest organiseren? Het perfecte teamuitje of bedrijfsfeest beleef je bij Garnwerd aan Zee! Onze locatie en activiteiten in combinatie met catering maakt het erg geschikt voor gelegenheden zoals personeelsfeesten, (kerst) borrels of voor een mooie afsluiting van het jaar. Een bedrijfsfeest organiseren in Groningen kun je bij ons precies invullen zoals jij dat wilt. Zo kun je kiezen uit buffetarrangementen en activiteiten voor een groep. Met ons “alles op één locatie” concept en jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat jij een gezellige en zorgeloze dag beleeft met jouw geliefde collega’s.

Neem daarom vandaag nog contact op om jouw persoonlijke wensen met ons door te nemen!

Teamuitje bij Garnwerd aan Zee: even wat anders dan in de stad

Het is ontzettend gezellig om als team er eens op uit te gaan: jullie leggen het werk even stil om samen een leuke dag te beleven op een unieke locatie. Naast een hoop gezelligheid, zorgt een teamuitje ook voor een betere bonding onder collega’s en op die manier ook voor een betere samenwerking.

Het liefst wil je dat het organiseren van een teamuitje in Groningen zo min mogelijk tijd kost. Laat ons weten wat jouw idee is voor het teamuitje of bedrijfsfeest bij Garnwerd zodat wij de ruimte kunnen reserveren en een offerte kunnen opstellen. Hierin kan je kiezen uit een leuke activiteit, een spetterende catering en een goede service, om zo een onvergetelijk teamuitje te organiseren. We bieden bijzondere locaties. In dit geval kan je jouw bedrijfsuitje houden in onze Harbourzaal. Daarnaast hebben we contact met een aantal organisaties, waardoor het mogelijk is een outdoor teamuitje in Groningen te realiseren. Denk hierbij aan fietsen, kanoën of een rondvaart. Op deze manier ontdekken jullie de prachtige omgeving en natuur van Garnwerd, om even te ontspannen van de drukte in de stad

Bedrijfsfeest organiseren in Groningen

Naast dat je bij Garnwerd aan Zee een teamuitje in Groningen kunt organiseren, bieden wij ook opties om een spetterend bedrijfsfeest te laten organiseren. Zo is de barbecue op ons terras op het water een populaire activiteit voor bedrijfsfeesten. Na heerlijk te hebben gegeten, kunnen jullie genieten van een drankje bij onze binnenbar. Heb je licht, geluid en/of een podium geboekt voor het feest? Dan is het uiteraard mogelijk om dit toe te voegen op de locatie.

Zijn jullie van plan om helemaal uit je dak te gaan?

Bekijk dan ook zeker de overnachtingsadressen in de regio

Goed verzorgde catering van Garnwerd aan Zee

We bieden verschillende arrangementen voor tijdens het feest of uitje aan. Denk hierbij aan een barbecue, walking dinner, verschillende buffetten, een high tea of à la carte. Neem voor meer informatie over de catering en arrangementen contact met ons op.

Vergaderen aan het water in Garnwerd

Wil je jullie teamuitje of bedrijfsfeest combineren met vergaderen? Garnwerd aan Zee biedt unieke locaties en verschillende vergaderarrangementen. Denk bij deze arrangementen aan tafelopstelling, koffie en thee mogelijkheden, beamer, geluid en andere faciliteiten.