Home » Voor bedrijven » Vergaderlocatie

Vergaderlocatie in Groningen

Compleet verzorgde vergaderlocatie met catering, service en activiteiten

Vergaderlocatie met catering, service en activiteiten

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Groningen voor een zakelijke bijeenkomst? Garnwerd aan Zee biedt een moderne locatie en goede service waar je bijeenkomsten als vergaderingen, bedrijfspresentaties, conferenties en cursussen kunt organiseren. We bieden hierbij gratis wifi en beschikken over audiovisuele apparatuur. Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Daarnaast kunnen jullie de dag gezellig afsluiten met een heerlijk diner in ons restaurant.

De vergaderarrangementen

Bij Garnwerd aan Zee begrijpen we dat zakelijke bijeenkomsten goed georganiseerd moeten worden. Daarom bieden we naast onze moderne vergaderlocatie ook verschillende vergaderarrangementen aan. Deze arrangementen zijn beschikbaar voor één, twee of drie dagdelen en zijn volledig aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Kies bijvoorbeeld voor het basisarrangement met koffie, thee, (bruisend) water met vers afgebakken koek en plakjes cake. Of een luxe arrangement inclusief een uitgebreide lunch of borrelhapjes. Onze vergaderarrangementen zijn zorgvuldig samengesteld, om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s ongestoord kunnen vergaderen en dat het jullie aan niets ontbreekt.

Meer informatie over onze vergaderarrangementen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze vergaderzalen en locaties

Bij de vergaderlocatie van Garnwerd aan Zee kun je zelf kiezen uit verschillende zalen. Zo kun je kiezen uit onze harbourzaal of sfeervolle Tjalk. Hier vertellen we graag meer over.

De harbourbourzaal voor kleine en grote groepen

Onze Harbourzaal biedt veel ruimte en licht. Deze zaal kunnen wij in drie verschillende afmetingen inrichten. Wij kunnen met verschuifbare wanden de ruimte vergroten of verkleinen. Op deze manier kun je met zowel grote als kleine groepen in de harbourzaal terecht. Ook een deel van deze zaal sluit aan op het terras, waardoor de mogelijkheid er is om een deel van het terras te reserveren voor een exclusieve vergadering aan het water in Groningen.

Vergaderen in de Tjalk (maximaal 20 personen)

Ben je van plan om een vergadering te houden met een kleinere groep tot maximaal 20 personen? Dan kan je er ook voor kiezen om jouw kleine bijeenkomst te houden in onze gerenoveerde Tjalk. Deze unieke vergaderlocatie in Groningen van Garnwerd aan Zee heeft enorm veel privacy en een bijzondere sfeer. De nautische setting is ontstaan doordat de Tjalk genaamd “De Goede Verwachting” in 2014 volledig is gerenoveerd en ingericht.

“All-inclusive” Vergaderlocatie

Alle vergaderlocaties zijn goed uitgerust met technische faciliteiten. Zo is er professionele audiovisuele apparatuur en gratis wifi aanwezig. Denk bij apparatuur aan:

  • Een beamer
  • Een beeldscherm
  • Geluidsinstallatie
  • Draadloze microfoons

Ook is het mogelijk om de vergadering uit te breiden tot een bedrijfsfeest. Zo kan je op een gezellige manier de dag afsluiten met wat te eten en drinken. Verder is de vergaderlocatie in Garnwerd makkelijk te bereiken vanuit de stad Groningen en is er voldoende parkeergelegenheid.