Ontdek de mooiste rondvaarten in Groningen bij Garnwerd aan Zee

Ervaar de natuur van Groningen vanaf het Reitdiep met een heerlijke lunch en catering

Ontdek de mooiste rondvaarten in Groningen bij Garnwerd aan Zee

Wil je graag ontspannen tijdens een leuk uitje? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor bij het vergaderen? Bij Garnwerd aan Zee werken we samen met verschillende rondvaartbedrijven, om de leukste rondvaarten in Groningen te organiseren.

Of je nu wilt genieten van de rust en de natuur of juist op zoek bent naar een gezellige activiteit met vrienden of collega’s, bij Garnwerd aan Zee vind je altijd een geschikte rondvaart. Tijdens de rondvaart kun je genieten van het prachtige uitzicht, met een heerlijke lunch of catering. Bij Garnwerd aan Zee zorgen we ervoor dat jouw rondvaart een onvergetelijke ervaring wordt!

Het Groningse landschap ontdekken met een unieke rondvaart over het Reitdiep

Vanuit de haven van Garnwerd aan Zee is het mogelijk om een rondvaart over het Reitdiep te maken met De Hunze. De Hunze is het motorjacht van Geert en Titia Kuiper. Zij nemen je mee langs de mooiste landschappen van Groningen en het Lauwersmeer. Ook hebben ze alles aan boord om de hele dag door te genieten. Denk aan hapjes, drankjes, gebak en uiteraard sanitaire voorzieningen. Het is natuurlijk ook mogelijk om tussendoor een frisse duik te nemen in het water tijdens de rondvaart in Groningen. Na de boottocht over het Reitdiep, kom je weer terug bij Garnwerd aan Zee waar je de dag kunt afsluiten met een diner in ons heerlijke restaurant.

Wil je meer weten over De Hunze of een boottocht boeken? Neem dan contact op met Geert Kuiper via het nummer 06 20440639.

Tarieven De Hunze rondvaart

De tarieven voor een rondvaart in Groningen met de Hunze zijn als volgt:

  • De hele dag voor € 175 per persoon (inclusief lunch en catering)
  • Een halve dag voor € 100 per persoon (inclusief catering)

Deze prijzen zijn gebaseerd op 6 personen per boottocht in Groningen. Meer of minder personen is uiteraard mogelijk in overleg.

Vertrektijden De Hunze rondvaart

De vertrektijden van de rondvaart over het Reitdiep zijn:

  • De hele dag tussen 9:30 uur en 10:00 uur
  • Een halve dag tussen 12:30 uur en 13:00 uur

Rond 18:00 uur ben je weer terug bij het mooie Garnwerd aan Zee. Wil je de dag afsluiten met een heerlijk diner?

Prachtige rondvaart in Groningen met verschillende routes

Rondvaartbedrijf Kool biedt verschillende rondvaarten met diverse mogelijkheden. U kunt denken aan bedrijfsmatige uitjes, feesten en familie rondvaarten. Hierbij zijn wij als Garnwerd aan Zee een opstap- en tussenplaats bij onze jachthaven. Je kan een boottocht bij Kool boeken en naar wens een hele boot reserveren voor een rondvaart in Groningen. Het rondvaartbedrijf biedt een boottocht aan in Groningen met diverse routes. Je kan contact met ons opnemen voor meer informatie of de mogelijkheden en tarieven bekijken op de website van Rondvaartbedrijf Kool.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op of reserveer direct!