Home » Feesten en partijen » Feestlocatie

Vier jouw feest op een unieke feestlocatie in Groningen

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen? Dan ben je bij Garnwerd aan Zee op de juiste plek.

Vier jouw feest op een unieke feestlocatie in Groningen

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie in Groningen? Dan ben je bij Garnwerd aan Zee op de juiste plek. Wij bieden vele mogelijkheden voor verschillende soorten feesten, zoals jubileums, verjaardagen, trouwerijen, gezinsuitjes, vrijgezellenfeestjes en meer. Hierbij kun je kiezen om jouw feest in het restaurant, of op het terras te geven. Ook kun je bij ons ook een zaal afhuren om jouw privéfeest te geven. Daarnaast zijn er verschillende leuke activiteiten in Garnwerd te doen en regelen wij verzorgde arrangementen. Bij de feestlocatie van Garnwerd staan jouw wensen centraal en regelen wij wat nodig is voor een onvergetelijke dag.

Neem contact met ons op om jouw persoonlijke wensen door te nemen.

Een zaal huren in Groningen voor iedere gelegenheid

Onze prachtige feestlocatie biedt de perfecte gelegenheid om jouw feest te organiseren. Garnwerd aan Zee is gelegen in het historische dorpje Garnwerd, dat ligt aan het Reitdiep. Het is dan ook een unieke feestlocatie waar je het hele jaar terecht kunt, ongeacht wat voor soort feest je wilt vieren. Wij beschikken over verschillende locaties waar je uit kan kiezen, zo hebben we een terras aan het water, onze gerenoveerde Tjalk en restaurant, waar je sfeervol een feestje kunt geven. Op deze locaties is er plek voor een gezelschap van 10 tot 400 personen.

Trouwen op een unieke trouwlocatie in Groningen

De mooiste dag van je leven wil je doorbrengen op een unieke feestlocatie. Garnwerd aan Zee is dé feestlocatie in Groningen waar je deze bijzondere dag zorgeloos kunt doorbrengen. Wij regelen zoveel mogelijk voor jou, zodat je zelf volledig kan genieten van deze mooie dag. Zo kunnen wij professionele decorateurs, dj’s, fotografen en trouwambtenaren aanbevelen. Daarnaast bieden we een goed verzorgde catering aan. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij deze dag voor je kunnen invullen.

Je verjaardag vieren op een bijzondere locatie

Ook voor het vieren van je verjaardag is Garnwerd aan Zee een geschikte feestlocatie in Groningen. Je kan bij ons een zaal huren voor allerlei soorten verjaardagsfeesten. Word je bijvoorbeeld 50 jaar en wil je dit groots vieren? Of wil je een verrassingsfeest organiseren op een unieke feestlocatie? Wij maken een ruimte beschikbaar en zorgen voor goed geregelde arrangementen.

Een teamuitje of bedrijfsfeest organiseren?

Heb je een gezellig werk team en wil je graag een bedrijfsfeest organiseren om samen een leuke tijd te hebben? Ook hiervoor is Garnwerd aan Zee dé feestlocatie in Groningen waar jij en jouw team een volledige dag zonder zorgen kunnen doorbrengen. Je kunt aan verschillende activiteiten in de omgeving deelnemen en daarna lekker eten in ons restaurant. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart over het mooie Reitdiep, gevolgd door een gezellige BBQ met het hele team!

Feestje geven? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op, om jouw wensen te bespreken.