Home » Feesten en partijen » Activiteiten in de omgeving

Activiteiten in de omgeving

Op zoek naar een leuke (groeps)activiteit in de buurt van Groningen? Bij Garnwerd aan zee heb je veel mogelijkheden!

Activiteiten in de omgeving

Wil je een volledig dagje uit in Garnwerd organiseren? Dat is zeker mogelijk bij Garnwerd aan Zee. Je kan jouw feest of bijeenkomst actief maken met de activiteiten die Garnwerd te bieden heeft. Als je bij ons op bezoek bent, is een rondleiding door het mooie Garnwerd zeker een must! Tijdens deze rondleiding kan je wandelen door Garnwerd om alles van het historische dorp te ontdekken. Ook is het mogelijk om de wateren van het Reitdiep te ontdekken middels een rondvaart. Verder zijn er ook leuke overnachtingsadressen in Garnwerd die wij aanraden.

Neem contact op

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de activiteiten bij Garnwerd aan Zee.

Wandelen in het historische dorp Garnwerd

Een wandeling door het mooie Garnwerd is zeker de moeite waard. Garnwerd is bekend door de Burgemeester Brouwerstraat. Dit is het smalste straatje toegankelijk voor auto’s in Nederland! Op sommige plaatsen is de straat nog geen drie meter breed. Naast de smalle straat, is de molen ‘De Meeuw’ en de historische kerk uit de 13e eeuw ook een hoogtepunt van het dorp. Dus als je op zoek bent naar een leuk dagje uit in Garnwerd, dan is een rondleiding zeker een aanrader.

Ontdek al fietsend het schilderachtige landschap van het prachtige Groningen

Ben je een echte fietsliefhebber? Een mooie fietstocht door de provincie Groningen mag dan niet ontbreken. Er zijn verschillende fietsroutes die langs Garnwerd leiden. Kom onderweg bij ons op het terras aan het water onder het genot van een kopje koffie of thee met gebak.

Of je nou een lange fietstocht wil maken of er slechts een half uurtje erop uit wil gaan, er zijn een hoop verschillende fietsroutes beschikbaar. Een van onze favorieten is de Fietsroute Pisa in Groningen. Deze route begint in Winsum, waarna je op weg gaat naar het dorpje Garnwerd. Vervolgens fiets je via Bedum weer terug naar Winsum. Deze fietsroute duurt ongeveer 2 uur en is een perfecte afstand om tussendoor even een welverdiende pauze te nemen bij Garnwerd aan Zee.

Uniek overnachten in Garnwerd

Na de leuke dag in Garnwerd, is het tijd om bij te komen in een fijn verblijf. Wij denken graag met je mee en hebben een aantal leuke locaties voor je op een rijtje gezet waar je zou kunnen overnachten in Garnwerd en omgeving.