Home » Vacature inhoud

Bedieningsmedewerker (parttime/fulltime)

Ben jij op zoek naar een leuke zomerbaan? Wij zoeken enthousiaste toppers! Bij ons ben je meer dan welkom met òf zonder ervaring! Bij Garnwerd aan Zee leer je tijdens de interne opleidingsdagen de kneepjes van het vak.

Wie zijn wij?

Garnwerd aan Zee is een unieke locatie voor eten en drinken in de provincie Groningen. Het ruim opgezette en toch intieme restaurant biedt ook een beleving op één van de terrassen aan het water. De locatie is geschikt voor dineren, lunchen, bruiloften, feesten, evenementen en vergaderingen. Multifunctioneel en met alle faciliteiten, en een uitstekende keuken, biedt de horecagelegenheid alles wat de gast van een moderne locatie mag verwachten. Daarnaast beschikt Garnwerd aan Zee over een eigen haven voor vaste ligplaatsen en passanten, voorzien van uitstekende voorzieningen.

Garnwerd aan Zee is een bedrijf met een leuke informele sfeer. Je komt terecht in leuk team waarin je een warm welkom krijgt. De dag gezamenlijk afsluiten wordt belangrijk gevonden! Samen zorg je ervoor dat elke werkdag een succes wordt.

Wat ga je doen als Bedieningsmedewerker bij Garnwerd aan Zee?

Als bedieningsmedewerker bij Garnwerd aan Zee zijn er meerdere functies:

Wijkloper

Jij bent de persoon met een helicopterview die ervoor zorgt dat de gasten in jouw eigen wijk tot in de puntjes verzorgd worden, het glas altijd vol is en wanneer een tafel uitgehaald kan worden jij er als eerste bij bent. Je staat sociaal sterk in je schoenen en jij weet met jouw enthousiasme de gast optimaal te bedienen. Naast het behouden van je wijk zorg je er samen met het team van runners voor dat alles op rolletjes loopt.

Runner

Jij weet hoe je met 3 borden moet lopen (of je wilt dit leren!) en je kan op hoog tempo de bestelde drankjes uitserveren. Je houdt zelf de etenslift en bar in de gaten, zodat de bediening snel en soepel verloopt. Op je weg terug naar het afhaalpunt kijk je of er tafels zijn die uitgehaald kunnen worden. Daarnaast heb je oog voor detail en zie je wanneer er een tafel schoon moet of een gast hulp nodig heeft. Kortom, jij kunt het allemaal!

Barmedewerker

Gedurende de dag ben jij verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen en het uitserveren van drankjes. Als extra taak reken jij met de gasten af die willen betalen. Jij zorgt dat de gast op tijd is voorzien is van een drankje en met jouw glimlach ben jij eerste die men ziet bij binnenkomst. Een leuke en veelzijdige functie met veel sociale contacten!

Wat bieden wij je aan

 • Een goed salaris conform de horeca CAO;
 • Een gezellig en hecht team waar waarde wordt gehecht aan de werksfeer;
 • Een mooie en unieke werkplek;
 • Leuke en veelzijdige werkzaamheden;
 • Een baan met de mogelijkheid om er na het zomerseizoen te blijven;
 • Opleidingsmogelijkheden.

Wat vragen we van je

 • Fulltime of parttime beschikbaarheid gedurende de zomer;
 • Je bent energiek, representatief en ziet het werk liggen;
 • Je kunt tijdens piekuren op een hoog tempo werken;
 • Je bent flexibel en vindt lange dagen werken geen probleem.

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in.

 • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.