Evenement

Open Toptrouwlocatie Route!

Op zoek naar een trouwlocatie? Doe mee aan de Open Toptrouwlocatie Route!

Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en zijn jullie nog aan het oriënteren welke trouwlocatie het beste bij jullie wensen past? Op zondag 24 september vindt de Open Toptrouwlocatie Route plaats en daar doet Garnwerd aan Zee aan mee! 

Wat houdt het in? 

Neem vrijblijvend een kijkje en laat je inspireren door deelnemende trouw- en feestlocaties waarin jullie geïnteresseerd zijn. Daar is Garnwerd aan Zee dus één van! Jullie kunnen je gratis aanmelden en verschillende locaties reserveren om te bezoeken tijdens de route. Wanneer je bij ons langs komt, krijg je een uitgebreide rondleiding en uitleg van onze prachtige locatie. 

Het advies is om maximaal 4 locaties te bezoeken om een goed beeld te krijgen. Wanneer jullie bezichtigingen gepland zijn, wordt er een efficiënte route voor jullie berekend. Meer weten? Lees het hele concept op de website van Open Toptrouwlocatie Route

Enthousiast geworden? Meld je aan! 

Is de agenda nog leeg op zondag 24 september en zijn jullie enthousiast geworden? Meld jullie dan vrijblijvend telefonisch of per e-mail aan via onderstaande knoppen.