Voorgerechten
De keuken is geopend van 17:00 tot 21:00 uur.
Brood met smeersels |
8,50€ |
Plukbrood geserveerd met kruidenboter, worst-kaas tapenade en feta-yoghurt dip
Bladerdeeg pakketje |
10,75€ |
Gevuld met geitenkaas, peer en vijg
Carpaccio van gepofte knolselderij |
10,75€ |
Met sinaasappelgel, zongedroogde tomaat, rucola, appel en pecannoten
Ceviche van zalm |
14,75€ |
Met passievrucht, rode peper, rode ui en dille
Knoflookgamba’s |
13,95€ |
Met een rucola-chilisaus en geserveerd met stokbrood
Carpaccio |
14,50€ |
Met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, parmezaan en pecannoten
Buikspek lyonnaise |
13,50€ |
Geserveerd met een crème van wortel en salade
Tataki van tournedos |
15,25€ |
Met sojasaus, wasabi, ingelegde gember en wasabichips
Soepen
Alle soepen kunnen vegetarisch geserveerd worden.
Groninger mosterdsoep |
8,50€ |
Geserveerd met brood en spekjes
Aardappelsoep |
8,50€ |
Geserveerd met brood en prei
Bospaddenstoelensoep |
8,50€ |
Geserveerd met brood
Salades
De salades worden geserveerd met dressing en stokbrood.
Salade geitenkaas |
18,50€ |
Gefrituurde geitenkaas met blauwe en rode bessen, pecannoten, cherrytomaat, komkommer en
babymaïs
Salade niçoise met gerookte zalm |
18,50€ |
Met gekookte roseval aardappelen, sperziebonen, cherrytomaat, rode ui,
olijven en gekookt ei
Salade ossenhaaspuntjes |
19,50€ |
Met gekookte roseval aardappelen, sperziebonen, cherrytomaat, rode ui,
olijven en gekookt ei
Vlees
De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise
Boerenschnitzel |
23,75€ |
Geserveerd met champignons, ui, paprika, spekjes en roseval aardappelen
Met een keuze uit champignonsaus, rode portsaus en truffeljus
Kipsaté |
24,50€ |
Een spies van gemarineerde kippendijen met satésaus, krokante uitjes en bosui,
geserveerd met kroepoek en zoetzure komkommer
Spareribs |
26,50€ |
Spareribs met oosterse marinade, geserveerd met aioli
Garnwerd aan zee burger |
23,75€ |
Runderburger met bacon, augurk, gebakken ei, tomaat, cheddar,
gekarameliseerde ui, barbecuesaus en burgersaus
Tournedos |
35,75€ |
Met een rode portsaus en groenten
Hertenbiefstuk |
32,50€ |
Geserveerd met snijbonen, oesterzwam en truffeljus
Rendang |
24,75€ |
Indonesische stoofpot van rundvlees,
geserveerd met rijst, groenten en zoetzure komkommer
Varkenshaas |
25,75€ |
Met brie, spek, groenten en een romige mosterdsaus
Vis
De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise
Zalmfilet |
25,95€ |
Gebakken zalm, geserveerd met groenten en een sinaasappel- rozenwatersaus
Vis van de dag |
dagprijs€ |
Vraag de bediening naar onze wisselende vis van de dag
Roodbaarsfilet |
25,75€ |
Met saffraansaus en groenten
Snoekbaars filet |
25,75€ |
Met witte wijnsaus en groenten
Vegetarisch
De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise
Veganburger |
21,75€ |
Vegan burger gemaakt van mais, bonen en rijst, geserveerd op een spinazie bun met sla,
tomaat, ui, wakame en teriyaki mirin saus
Orzo |
23,75€ |
Uit de oven met courgette, paprika, ui, tomatensaus en gegratineerd met parmezaan
Spaghetti |
23,50€ |
Met bospaddenstoelen, peterselie en romige saus van paddenstoelen
Extra friet € 2,75
Extra groente € 4,25
Extra salade € 2,75
Extra roseval aardappels € 4,25
Nagerechten
Koffie met lekkernij |
8,50€ |
Koffie of thee met een bol vanille roomijs en diverse zoetigheden
Cheesecake |
10,75€ |
Van speculaas en stroopwafel
Tiramisu |
10,75€ |
Gemaakt van pistache, lange vingers, espresso en mascarpone
Kokosmakroon |
10,25€ |
Met een bol vanille roomijs, oublie en slagroom
Dame blanche |
9,50€ |
Vanille roomijs met chocoladesaus, slagroom, hazelnootcrumble en een oublie
De notenkraker |
9,75€ |
Pistache ijs, hazelnootijs en walnootijs, oublie en een hazelnootcrumble
Coupe babbelaar |
9,75€ |
Een bol butterscotchijs, twee bollen salted karamelijs, slagroom, karamelsaus en stroopwafelcrumble
