Welkom bij Garnwerd aan zee

wees welkom op de unieke locatie van Garnwerd aan Zee

Vier elke gelegenheid op onze locatie met lekker eten, drinken en meer!

Wil je langskomen voor een lunch of diner? Reserveer dan vandaag nog een tafel, zodat je zeker bent van een plekje!

Eten & Drinken

Fijn eten & drinken aan het water en dicht bij de stad Groningen.

Lees meer


Feesten & Partijen

De vele mogelijkheden die wij bieden, maken Garnwerd aan Zee tot uw ideale feestlocatie.

Lees meer


Zakelijk

Voor elke vorm van vergaderingen, recepties, presentaties en bedrijfsfeesten hebben wij een passende ruimte en passende voorzieningen.

Lees meer


Trouwen

Er is geen mooiere plek om te trouwen in de buurt van Groningen, dan bij Garnwerd aan Zee.

Lees meer


Welkom bij Garnwerd aan zee

Restaurant aan het water in Groningen

Op zoek naar een unieke locatie voor een onvergetelijk evenement? Ontdek Garnwerd aan Zee, dé veelzijdige evenementenlocatie en restaurant aan het water in Groningen. In het schilderachtige landschap van Groningen bieden wij een sfeervolle ambiance aan het water waar voor iedere gelegenheid van alles mogelijk is. Of je nu gezellig wilt eten en drinken in ons restaurant, een bedrijfsactiviteit wilt organiseren, een feest wilt vieren of wilt trouwen: bij Garnwerd aan Zee is alles mogelijk. Laat je verrassen door onze veelzijdigheid en maak van jouw evenement een succes!

In ons restaurant ben je van harte welkom voor verschillende arrangementen. Naast koffie, thee, gebak, lunch en diner, kun je bij ons ook terecht voor activiteiten in ons restaurant. Dit zijn geschikte activiteiten voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest, jubileum of gewoon om een middagje met het gezin of vrienden een dagje weg te gaan. Onze unieke locatie aan het water, maakt ons net even iets anders dan een restaurant in de stad.

Een feest organiseren in Groningen op een unieke, leuke locatie

Ook is Garnwerd aan Zee dé plek om een goed geregeld feest te organiseren. Ons restaurant aan het water in Groningen is een geschikte feestlocatie voor verschillende gelegenheden. Denk aan het vieren van een verjaardag of een jubileum of het organiseren van een babyshower, een vrijgezellenfeest, een teamuitje, een gezinsuitje en meer. Hierbij heb je keuze uit verschillende arrangementen zodat de gelegenheid helemaal is afgestemd op jouw wensen. Naast ons lekkere eten en drinken, kun je ook meedoen met verschillende activiteiten in de omgeving om jouw feest nog leuker te maken. Zo kan je kiezen voor een rondleiding door het mooie dorp van Garnwerd of kan je varen door het Reitdiep.

Bruiloften, feesten en catering op locatie verzorgd door Garnwerd aan Zee.

Eten, trouwen en feesten in een eigen vertrouwde omgeving is iets wat steeds populairder wordt. Wij nemen graag de organisatie uit handen op jouw locatie, zodat jij optimaal kan genieten.  

Doordat wij al jaren erg actief zijn in het organiseren van feesten, partijen en trouwerijen op onze eigen locatie willen wij dit ook graag faciliteren voor onze gasten op een locatie naar keuze. 

De perfecte vergaderlocatie en een goed geregeld bedrijfsfeest

Voor zakelijke bijeenkomsten heeft Garnwerd ook veel te bieden. Zo is het mogelijk om een ruimte te reserveren voor een vergadering op een luxe, professionele locatie. Daarbij kan je vergaderarrangementen toevoegen. Ook is het mogelijk om een bedrijfsactiviteit te organiseren op onze unieke locatie. Je kan bijvoorbeeld na de vergadering een bedrijfsfeest houden. Ook hierbij hebben we bij Garnwerd aan Zee keuze uit diverse mogelijkheden.

Trouwen op de mooiste locatie in Groningen

De mooiste dag van jullie leven vieren we op de prachtige locatie van Garnwerd aan Zee. Voor deze bijzondere dag doen wij er alles aan om van al jullie wensen werkelijkheid te maken. We verzorgen je bruiloft tot in de puntjes zodat jullie volledig van deze dag kunnen genieten.

Alles over Garnwerd aan Zee

Garnwerd aan Zee is een restaurant zo’n tien kilometer boven de stad Groningen. In het restaurant aan het water in Groningen beleef je een unieke ervaring. Zo hebben we een uitstekende keuken, bieden we horecagelegenheden en beschikken we over een eigen haven voor vaste ligplaatsen en passanten.

Nieuwtjes

Ontdek de leukste nieuwtjes en gebeurtenissen van Garnwerd aan Zee

Wil je graag alles over onze laatste activiteiten en gebeurtenissen weten? Neem dan zeker even een kijkje bij ons nieuws of lees onze blogs!

Altijd up-to-date via onze socials

Volg ons ook zeker op social media om up-to-date te blijven van onze laatste nieuwtjes en de mooiste plaatjes en sfeerimpressies!