Voorgerechten
De keuken is geopend van 17:00 tot 21:00 uur.
brood met smeersels |
6,75€ |
Breekbrood met aioli, kruidenboter en tapenade
Carpaccio |
13,00€ |
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, truffelmayonaise, mesclun en cherrytomaatjes
Bietencarpaccio |
10,75€ |
Bietencarpaccio met mesclun, walnoten, geitenkaas en balsamico
Flammkuchen met peer, walnoten en rozijnen |
10,25€ |
Bruschetta met 3 toppings |
13,00€ |
Bruschetta met vis, vlees en vegatarisch
Gamba’s |
13,50€ |
Licht pittige gamba’s geserveerd met brood
Gerookte eendenborst met geroosterd ontbijtkoek, mango en ricotta |
13,00€ |
Krokante pappadum met dun gesneden tonijn |
12,75€ |
Met wakame, sesamzaad en srirachamayonaise
taartje met lamsgehakt |
10,50€ |
Geserveerd op een bedje van sla
Soepen
pompoensoep |
7,50€ |
Geserveerd met brood
Caprese tomatensoep |
7,50€ |
Geserveerd met brood en mozzarella
Mosterdsoep |
7,50€ |
Geserveerd met brood en spekjes (los geserveerd)
Vlees
Onderstaande gerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen en een salade.
Tournedos |
33,50€ |
Tournedos met een keuze uit peper- stroganoff of champignonroomsaus
Reitdiep Burger |
23,00€ |
Runderburger op een burgerbroodje met sla, tomaat, augurk, gefrituurde uienring, cheddar, groene jalapenos, spek, barbecuesaus en burgersaus
Duo van tournedos en kabeljauw  |
31,50€ |
Geserveerd met gegrilde groentes en een tuinkruidensaus
Kipsaté |
23,50€ |
Een spies van gemarineerde kippendijen met satésaus en krokante uitjes, geserveerd met kroepoek en zoetzure komkommer
Schnitzel |
23,50€ |
Een varkensschnitzel met gebakken spek, ui, paprika en champignons. Met een keuze uit peper- stroganoff of champignonroomsaus
Spareribs |
26,50€ |
Malse spareribs gelakt met ketjap, sojasaus, honing, sambal en knoflook. Geserveerd met aioli
Sukade met jus de veau |
26,00€ |
Langzaam gegaarde sukade geserveerd met aardappel-truffelpuree en gegrilde groentes
Boeuf Bourguignon |
26,50€ |
Een stoofschotel van rundvlees geserveerd met aardappelpuree
Vis
Onderstaande gerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen en een salade.
Zalm met bospaddenstoelen risotto |
24,50€ |
Op de huid gebakken zalmmoot geserveerd met bospaddenstoelen risotto
Kabeljauw met kruidenkorst |
25,50€ |
Geserveerd met gegrilde groentes en een kruidensaus
Vis van de dag |
dagprijs€ |
Vraag de bediening naar onze wisselende vis van de dag
Maaltijdsalades
Caesar salade |
17,00€ |
Salade met gemarineerde kip, bacon, Parmezaanse kaas, ei, roodlof, sla en een frisse dressing
Salade met verse tonijn |
18,00€ |
Salade met tonijn, ei, zoetzure komkommer, roodlof, kappertjes, dille, witlof en honingmosterd dressing
Salade stoofpeer |
17,50€ |
Salade met stoofpeer, gekarameliseerde appel, walnoten, geitenkaas, kastanje champignons, roodlof en balsamico
Vega
Portobello met bospaddenstoelen risotto (vegan) |
20,75€ |
Gevuld met roomkaas, basilicum, zongedroogde tomaat, italiaanse kruiden en een notenmix. Geserveerd met saffraan risotto
Cannelloni met tomatensaus   |
19,75€ |
Geserveerd met ricotta
Moussaka |
19,25€ |
Een traditioneel Grieks ovengerecht met aubergine, courgette, ui, zoete aardappel en een crème van geitenkaas
Nagerechten
Cheescake |
10,50€ |
Mandarijn cheesecake gegarneerd met vers fruit
Lavacake met ganache van witte chocolade en stoofpeer |
9,75€ |
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
Tiramisu |
9,75€ |
Tiramisu gegarneerd met vers fruit
Chef’s coupe |
8,75€ |
Vraag de bediening naar de coupe van de chef
Coupe stroopwafel |
8,75€ |
Stroopwafelijs met slagroom
Dame blanche |
8,75€ |
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom