Home » Restaurant » Dinerkaart

Dinerkaart

Fijn eten & drinken aan het water en dicht bij de stad Groningen.

Voorgerechten

De keuken is geopend van 17:00 tot 21:00 uur.

brood met smeersels

6,75€

agsdix-fas fa-leaf

Breekbrood met aioli, kruidenboter en tapenade

Carpaccio

13,00€

5

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, truffelmayonaise, mesclun en cherrytomaatjes

Bietencarpaccio

10,75€

agsdix-fas fa-leaf

Bietencarpaccio met mesclun, walnoten, geitenkaas en balsamico

Flammkuchen met peer, walnoten en rozijnen

10,25€

Bruschetta met 3 toppings

13,00€

5

Bruschetta met vis, vlees en vegatarisch

Gamba’s

13,50€

5

Licht pittige gamba’s geserveerd met brood

Gerookte eendenborst met geroosterd ontbijtkoek, mango en ricotta

13,00€

Krokante pappadum met dun gesneden tonijn

12,75€

5

Met wakame, sesamzaad en srirachamayonaise

taartje met lamsgehakt

10,50€

5

Geserveerd op een bedje van sla

Soepen

pompoensoep

7,50€

agsdix-fas fa-leaf

Geserveerd met brood

Caprese tomatensoep

7,50€

agsdix-fas fa-feather-alt

Geserveerd met brood en mozzarella

Mosterdsoep

7,50€

agsdix-fas fa-leaf

Geserveerd met brood en spekjes (los geserveerd)

Vlees

Onderstaande gerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen en een salade.

Tournedos

33,50€

5

Tournedos met een keuze uit peper- stroganoff of champignonroomsaus

Reitdiep Burger

23,00€

5

Runderburger op een burgerbroodje met sla, tomaat, augurk, gefrituurde uienring, cheddar, groene jalapenos, spek, barbecuesaus en burgersaus

Duo van tournedos en kabeljauw  

31,50€

5

Geserveerd met gegrilde groentes en een tuinkruidensaus

Kipsaté

23,50€

5

Een spies van gemarineerde kippendijen met satésaus en krokante uitjes, geserveerd met kroepoek en zoetzure komkommer

Schnitzel

23,50€

5

Een varkensschnitzel met gebakken spek, ui, paprika en champignons. Met een keuze uit peper- stroganoff of champignonroomsaus

Spareribs

26,50€

5

Malse spareribs gelakt met ketjap, sojasaus, honing, sambal en knoflook. Geserveerd met aioli

Sukade met jus de veau

26,00€

5

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met aardappel-truffelpuree en gegrilde groentes

Boeuf Bourguignon 

26,50€

5

Een stoofschotel van rundvlees geserveerd met aardappelpuree

Vis

Onderstaande gerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappelen en een salade.

Zalm met bospaddenstoelen risotto 

24,50€

5

Op de huid gebakken zalmmoot geserveerd met bospaddenstoelen risotto

Kabeljauw met kruidenkorst

25,50€

5

Geserveerd met gegrilde groentes en een kruidensaus

Vis van de dag

dagprijs€

5

Vraag de bediening naar onze wisselende vis van de dag

Maaltijdsalades

Caesar salade

17,00€

5

Salade met gemarineerde kip, bacon, Parmezaanse kaas, ei, roodlof, sla en een frisse dressing

Salade met verse tonijn

18,00€

5

Salade met tonijn, ei, zoetzure komkommer, roodlof, kappertjes, dille, witlof en honingmosterd dressing

Salade stoofpeer

17,50€

agsdix-fas fa-leaf

Salade met stoofpeer, gekarameliseerde appel, walnoten, geitenkaas, kastanje champignons, roodlof en balsamico

Vega

Portobello met bospaddenstoelen risotto (vegan)

20,75€

agsdix-fas fa-leaf

Gevuld met roomkaas, basilicum, zongedroogde tomaat, italiaanse kruiden en een notenmix. Geserveerd met saffraan risotto

Cannelloni met tomatensaus   

19,75€

agsdix-fas fa-leaf

Geserveerd met ricotta

Moussaka

19,25€

agsdix-fas fa-leaf

Een traditioneel Grieks ovengerecht met aubergine, courgette, ui, zoete aardappel en een crème van geitenkaas

Nagerechten

Cheescake

10,50€

5

Mandarijn cheesecake gegarneerd met vers fruit

Lavacake met ganache van witte chocolade en stoofpeer

9,75€

5

Geserveerd met vanille-ijs en slagroom

Tiramisu

9,75€

5

Tiramisu gegarneerd met vers fruit

Chef’s coupe

8,75€

5

Vraag de bediening naar de coupe van de chef

Coupe stroopwafel

8,75€

5

Stroopwafelijs met slagroom

Dame blanche

8,75€

5

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom