Dinerbuffetten
Indien er allergieën zijn dan wordt hiermede rekening gehouden. Sauzen of ingrediënten kunnen worden aangepast.
Italiaans buffet
Voorgerechten
- Op Italiaanse wijze bereidde tomatensoep
- Italiaans brood, tapenade en knoflookboter
Koude gerechten
- Bresoala met kweeperengelij
- Pasta salade
- Vitello tonato
Warme gerechten
- Pecorino met truffel
- Parpadelle met kip en verse groenten
- Huisgemaakte lasagne (ook vegetarisch)
- Diamanthaas met gorgonzolasaus
- Visstoofpotje op Italiaanse wijze
- Vispallet met diverse sausjes
- Aardappel met basilicum en knoflook
Buffet Garnwerd
Voorgerechten
- Mosterdsoep met spekjes (los geserveerd) en bosui
- Chef’s soep van de dag
- Stokbrood met kruidenboter, tapenade en pesto
Koude gerechten
- Waldorff salade
- Pastasalade met kip
- Groene rauwkost salade
Warme gerechten
- Kippendij met champignonroom saus
- Varkenshaas saté in satésaus
- Runder stoofvlees
- Zalm met pesto, tomaat en brie uit de oven
- Warme seizoensgroenten
- Gekruide aardappeltjes
- Knapperige frieten met mayonaise
Desserts*
- Tiramisu
- IJs sibèrienne
- Brownies
- Chocoladesaus
- Meloensalade
- Vers fruit
- Slagroom
- Omelet van sorbetijs
- Toblerone chocolademousse
- Vruchtenbavarois
- Vruchtencoulis
* Desserts zijn niet inbegrepen bij de buffetten