Home »
Barbecue arrangement
Voor barbecues geldt een minimum aantal personen van 20. Bij de barbecue is een kok aanwezig voor de bereiding van de vlees- en visgerechten. De barbecue kan genuttigd worden in onze Harbourzaal of op het terras. Indien er allergieën zijn dan wordt hiermede rekening gehouden. Sauzen of ingrediënten kunnen worden
aangepast.
BBQ Buffetten
De volgende bijgerechten en sauzen worden standaard geserveerd bij uw barbecue: stokbrood met kruidenboter, friet met mayonaise, diverse koude barbecue sauzen en satésaus.
Barbecue buffet 1
VleesÂ
- Hamburgers
- Speklapjes
- Karbonade
- Gemarineerde kippendijen
Vis
- Gambaspiesjes
- Vis en papilotte
Bijgerechten en sauzenÂ
- Aardappelsalade
- Pastasalade
- Groene salade
Barbecue buffet 2
VleesÂ
- Shaslick
- Hamburgers
- Karbonade
- Spareribs
- Gemarineerde kippendijen
Vis
- Botervisfilet
- Vis en papilotte
Bijgerechten en sauzenÂ
- Aardappelsalade
- Pastasalade
- Vleessalade
- Groene salade
Barbecue buffet 3
VleesÂ
- Shaslick
- Speklapjes
- Karbonade
- Rundersteak
- Spareribs
- Gemarineerde kippendijen
Vis
- Botervisfilet
- Vis en papilotte
Bijgerechten en sauzenÂ
- Aardappelsalade
- Pastasalade met kip
- Zalmsalade
- Salade caprèse
- Maiskolf
Vegetarische gerechten
Voor het aantal vegetarische personen kunnen de vleesgerechten vervangen worden door vegetarische
gerechten.
Vegetarische gerechten
- Groentespies (met paprika, champignon, ui en courgette)
- Groenteburger
- Spies van falafelballetjes
Dessert buffet
U kunt uw barbecue uitbreiden met een dessert buffet.
Dessert buffet
- IJs siberiènne
- Slagroom
- Vers fruit
- Chocoladesaus
- Brownies