Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 
Feesten & partijen

Feesten & partijen

Feesten & partijen

Zowel in de zomer als in de winter is Garnwerd aan Zee een prachtige locatie in het historische dorpje Garnwerd. De vele mogelijkheden die wij bieden, maken Garnwerd aan Zee tot uw ideale feestlocatie. Uiteenlopende partijen van 10 tot 400 personen kunnen wij in onze mooie zalen bedienen. De zalen hebben een magnifiek uitzicht over het Reitdiep, en met de molen en de brug heeft dit zowel in de zomer als in de winter een bijzonder en uniek karakter.

  • Bruiloft
  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Baby shower
  • Vrijgezellenfeest
  • En nog veel meer...

Wij hebben vele mogelijkheden om aan uw bijeenkomst invulling te geven. Verschillende arrangementen, samengestelde buffetten, diners, walking dinners, high-tea en BBQ kunnen daarbij ingezet worden. Wij gaan graag met u in overleg om een persoonlijke invulling van uw feest voor u samen te stellen.

 

Multifunctioneel

Garnwerd aan Zee is flexibel en multifunctioneel en daardoor voor bijna ieder evenement inzetbaar. De grote terrassen, de buitenbar, de mooie Tjalk en het ruime restaurant bieden talrijke mogelijkheden. Het restaurant kan opgedeeld worden in meerdere zalen met eigen bars, waardoor er voor uw gezelschap altijd een passende ruimte samengesteld kan worden.

 

Toegankelijk

Garnwerd aan Zee is volledig rolstoelvriendelijk. De zalen zijn gelijkvloers, de terrassen zijn bereikbaar en er is een lift naar beneden, waar de sanitaire voorzieningen en een minder validen toilet is.