Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Unieke trouwlocatie Groningen

Unieke trouwlocatie Groningen

Op zoek naar een unieke trouwlocatie Groningen? Neem dan zeker een kijkje bij Garnwerd aan Zee. Ons restaurant bevindt zich op een prachtig plekje aan het water. Niet voor niets behoren we al meerdere jaren tot de toptrouwlocaties van de provincie Groningen.

Een fotogeniek trouwdecor

Jullie gaan trouwen. Wauw, fantastisch! Zo’n bijzondere gebeurtenis verdient natuurlijk een heel speciale locatie. Dat speciale, gedenkwaardige plekje vind je bij Garnwerd aan Zee. 

Niet alleen ligt ons restaurant aan het mooie Reitdiep. Het decor bestaat daarnaast uit een molen, een imposante ijzeren ophaalbrug en een haventje. Met die schitterende trouwfoto’s komt het dus ook wel goed.

Droombruiloft op unieke trouwlocatie Groningen

Behalve een waanzinnige locatie, moet de rest natuurlijk eveneens top geregeld zijn. Bij Garnwerd aan Zee kunnen we jullie trouwerij tot in de puntjes verzorgen. Van de huwelijksceremonie tot het diner en een spectaculair feest. Ons enthousiaste team staat klaar om de bruiloft van jullie dromen te organiseren. En dat op een unieke trouwlocatie in Groningen.

Wij beschikken over een eigen strandje waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Een ceremonie op een van de terrassen of in de Harbourzaal kan ook. Het is zelfs mogelijk om elkaar eeuwige trouw te beloven in onze gerenoveerde tjalk. Elk plekje is bijzonder én biedt een fraai uitzicht over het water.

Heerlijk eten en fantastisch feesten

Een trouwerij is natuurlijk niet compleet zonder verrukkelijk eten. Een lekkere lunch, diner met meerdere gangen of uitgebreid (thema)buffet: het kan allemaal. Bovendien serveren we allerlei heerlijke hapjes. Het zal jullie en de gasten dus aan niets ontbreken.

Na het eten is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Alle benodigde faciliteiten voor een knalfeest zijn aanwezig. Denk aan licht en geluid, en een podium voor een band, dj of sprekers. We zorgen er daarnaast voor dat alles mooi is aangekleed. Eventueel schakelen we hiervoor professionele decorateurs in. We doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Unieke trouwlocatie Groningen: ontdek Garnwerd aan Zee

Bij Garnwerd aan Zee beleef je een betoverende bruiloft op een unieke trouwlocatie in Groningen. We zijn heel benieuwd naar jullie wensen voor de ‘grote dag’. Misschien tot snel!