Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Uit eten met kerst Westerkwartier

Uit eten met kerst Westerkwartier

Uit eten met kerst Westerkwartier: bij Garnwerd aan Zee kun je genieten met het hele gezin. Hier vermaken de kinderen zich uitstekend en hebben mama en papa ook een ontspannen tijd. Stelletjes en grotere groepen zijn natuurlijk eveneens meer dan welkom.

Gezellig uit eten met kerst Westerkwartier?

Garnwerd aan Zee ligt op een steenworp afstand van de stad Groningen. Het restaurant aan het Reitdiep is ruim opgezet en toch is de sfeer knus. Tijdens de feestdagen is alles helemaal in kerstsfeer gebracht. Een fijnere plek om te genieten en lekker te eten is er niet. Op eerste kerstdag wordt er vanaf halverwege de ochtend een kerstbrunch gereserveerd. Heb je zin in een luxe kerstdiner? Dat kan bij Garnwerd aan Zee zowel op eerste als op tweede kerstdag.

Mooiste tijd van het jaar

Uit eten met kerst Westerkwartier? De kersttijd wordt vaak gezien als de mooiste tijd van het jaar. Bij Garnwerd aan Zee is dat zeker zo. Trek iets moois aan en laat je verwennen. Het kerstdiner bestaat uit een keuzemenu met drie of vier gangen. En natuurlijk is er rekening gehouden met iedereen. Wil je vis, vlees of vegetarisch? Het kan allemaal! Voor de kinderen is er een eigen menu met een voor-, hoofd- en nagerecht. Zo is Kerstmis leuk voor iedereen!

Uitgebreide kerstbrunch

Uit eten met kerst in het Westerkwartier is gezellig. Niets is zo knus als uitgebreid brunchen met je dierbaren. Onze kerstbrunch is een echte aanrader voor een goede start van de dag. De keukenbrigade heeft allerhande lekkernijen klaargezet. Er zijn koude en warme gerechten, soepen, diverse broodsoorten en heerlijk beleg. Koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange zijn inbegrepen bij de prijs. Dat is genieten met volle teugen voor iedereen. 

Uit eten met kerst Westerkwartier inclusief kerstknutselen

Ook dit jaar staat er weer een knutseltafel in het restaurant tijdens de feestdagen. Dat maakt uit eten met kerst in het Westerkwartier nog leuker. Als de kinderen uitgegeten zijn, kunnen ze creatief aan de slag. Kerstknutselwerkjes maken is veel leuker dan lang aan tafel zitten voor de kleintjes. De rest van het gezelschap kan zorgeloos tafelen. Reserveren? Dat kan via de website. We kijken uit naar jullie komst.