Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Uit eten kerst Groningen

Uit eten kerst Groningen

Uit eten kerst Groningen? Bij Garnwerd aan Zee beleef je een fantastische avond op een magisch plekje aan het water. Kom genieten van tongstrelende gerechten, mooie decoraties en een prachtig uitzicht.

Trakteer jezelf op een stressvrije kerst

De kerstdagen zijn het moment bij uitstek om uitgebreid van heerlijk eten te genieten. Stel je eens voor dat je daar zelf niets voor hoeft te doen. Geen gepeins over de invulling van het kerstmenu. Niet urenlang ploeteren in de keuken om het diner te bereiden. Gewoon plaatsnemen in ons restaurant en proeven van alle lekkernijen die we voor je neerzetten. Zo beleef je een stressvrije kerst bij Garnwerd aan Zee.

Uit eten kerst Groningen: dineren aan het water

Een kerstdiner bij Garnwerd aan Zee betekent ontspannen in een unieke setting aan het Reitdiep. Je kunt je volledig onderdompelen in alle gezellige kersttaferelen. Van mooi versierde kerstbomen, tot volop kerstdecoraties en kerstverlichting. De weerkaatsing van de duizenden lichtjes op het wateroppervlak zorgt voor een betoverende sfeer. 

We hebben een gevarieerd kerstmenu samengesteld, met voor ieder wat wils. Onze voor- en hoofgerechten bieden zalige opties voor zowel vegetariërs als vlees- en visliefhebbers. Heb je andere dieetwensen? Daarmee houden we eveneens graag rekening.

Ook voor de kinderen is een kerstdiner bij Garnwerd aan Zee een feestje. Dankzij onze speciale kerstknutseltafel hoeven de kids zich geen minuut te vervelen. Bovendien bevat het kinderkerstmenu lekkere keuzes voor onze kleinste gasten. Kinderen blij, jij blij.

Uitgebreide kerstbrunch

Naast dineren, kun je op eerste en tweede kerstdag ook uitstekend bij ons komen brunchen. Tijdens een uitgebreid lopend buffet kun je proeven van allerlei heerlijkheden. Denk aan luxe broodjes, soepen, salades en warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Een perfect begin van een gezellige feestdag met je dierbaren.

Uit eten kerst Groningen bij Garnwerd aan Zee

Lekker uit eten met kerst in Groningen doe je bij Garnwerd aan Zee. Beleef een onvergetelijke Kerstmis met familie of vrienden. Ons gastvrije team staat klaar om jullie volledig in de watten te leggen. Tip: wacht niet te lang met reserveren, want het gaat hard in deze tijd. Misschien tot snel!