Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Uit eten herfstvakantie Groningen

Uit eten herfstvakantie Groningen

Uit eten herfstvakantie Groningen? Dat doe je natuurlijk bij Garnwerd aan Zee. In ons restaurant kun je fantastisch genieten aan het water. Of je nu wilt lunchen, uitgebreid wilt dineren of alleen wilt borrelen: het kan allemaal. Combineer een verrukkelijke maaltijd met een waanzinnig uitzicht op het Groningse landschap.

Ontdek de omgeving van Garnwerd aan Zee

In de herfstvakantie is het heerlijk om de Groningse natuur in te gaan. In de omgeving van Garnwerd aan Zee zit je dan zeker goed. Ons restaurant ligt in het grensgebied van het Middag-Humsterland en het Reitdiepgebied. Hier kun je dwalen door een prachtig landschap met wierden, waterlopen, dijken en pittoreske dorpen. Ook voor kinderen is het een beleving om het gebied te verkennen. Zeker in de herfst! Bewonder de gekleurde bladeren en ga op zoek naar eikels, kastanjes en paddenstoelen. 

Sluit een actieve dag in de buitenlucht af met een diner bij Garnwerd aan Zee. Onze menukaart biedt voor elk wat wils en wordt bovendien regelmatig vernieuwd. Volop keus dus. Denk aan heerlijke voorgerechten met carpaccio, gamba’s of tonijntartaar. Of een hoofdgerecht met entrecote, saté of de wisselende ‘vangst van de dag’. Voor de kids is er eveneens genoeg te kiezen. Klassieke toppers als poffertjes of friet met een kroket vallen altijd in de smaak.

Liever vegetarisch eten? Dat kan uiteraard evengoed. Van knapperige salades en zalige soepen, tot vegetarische ovengerechten: er zit vast iets lekkers voor je bij. En een heerlijk nagerecht maakt het geheel helemaal af. 

Geniet met al je zintuigen

Op onze unieke locatie genieten niet alleen je smaakpapillen, maar ook je andere zintuigen. Vooral je ogen komen niets tekort, ons restaurant wordt namelijk omringd door mooie plaatjes. Het Reitdiep, de 19e-eeuwse molen, het dijkje, de ijzeren ophaalbrug: er is van alles te zien. En dankzij ons ‘glazen restaurant’ met overal grote ramen, hoef je hiervan niets te missen. Ervaar het zelf.

Uit eten herfstvakantie Groningen bij Garnwerd aan Zee

Wil je heerlijk buiten de deur eten tijdens de herfstvakantie? Plan dan zeker een bezoek aan Garnwerd aan Zee. Ons enthousiaste team staat klaar om iets lekkers voor je op tafel te zetten.