Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Uit eten Groningen

Uit eten Groningen

Uit eten Groningen? Bij Garnwerd aan Zee tref je een van de mooiste eetplekjes in de provincie. In ons restaurant geniet je aan het water van heerlijke gerechten en een uniek uitzicht.

Een topervaring voor ogen, oren en smaaksensoren

Stel je eens voor: je neemt plaats op een prachtig terras boven het water. Niet alleen het Reitdiep, maar ook een molen, haventje en ophaalbrug behoren tot je uitzicht. Tegelijkertijd hoor je de vrolijke geluiden van (water)vogels en de rustig voorbijvarende bootjes.

Na een blik op onze uitgebreide menukaart, bestel je een lekkere lunch of heerlijk diner. Vervolgens geniet je in het zonnetje van de intense smaken en de mooie omgeving. Klinkt goed toch? Garnwerd aan Zee biedt een geweldige ervaring voor ogen, oren en smaaksensoren.

Uit eten Groningen met je geliefde, gezin of een groep

Uit eten Groningen is altijd een goed idee bij Garnwerd aan Zee. Iedereen is welkom in ons sfeervolle restaurant. En door de verschillende ruimtes en terrassen, is er voor elk gezelschap een geschikt plekje. Van een romantisch diner voor twee, tot een gezellig familie-etentje of een feestelijke groepsbijeenkomst.

Onze menukaart bevat zalige gerechten voor zowel vis- en vleesliefhebbers als vegetariërs. Bovendien vernieuwen we de kaart regelmatig, dus er is constant volop variatie. Doe je bijvoorbeeld tegoed aan heerlijke spareribs, de ‘vangst van de dag’ of vegetarische moussaka. Met een van onze zalige nagerechten sluit je het geheel vervolgens uitstekend af.

Trouwen, vergaderen of feesten

Voor feesten of zakelijke bijeenkomsten zit je eveneens goed bij Garnwerd aan Zee. Of je nu een vergaderplek zoekt, een verjaardag viert of gaat trouwen: het kan allemaal. Je hebt bij ons een ruime keus als het gaat om de catering. Behalve een geserveerd diner, bieden wij onder meer een barbecue en een Walking dinner.

Daarnaast kun je bij ons kiezen voor verschillende uitgebreide buffetten. Denk aan een mediterraan, Italiaans of tapasbuffet. Een klassiek buffet met koude en warme gerechten is natuurlijk evengoed mogelijk. Ga je gezellig een dagje met een vriendin of je moeder op pad? Kom dan lekker bij ons highteaën!