Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Uit eten aan het water Groningen

Uit eten aan het water Groningen

Uit eten aan het water Groningen? Bij Garnwerd aan Zee geniet je op een fantastische locatie langs de waterkant. Heerlijke smaken en een mooi uitzicht, dat is wat je bij ons kunt verwachten. In de zomer én in de winter.

Optimaal genieten aan het Reitdiep

Veel mensen houden ervan om uit eten te gaan bij een restaurant aan het water. Voorbijvarende bootjes, badderende watervogels, de weerspiegeling van het zonlicht op het wateroppervlak… Het zorgt voor een leuke extra dimensie. Voeg daar verrukkelijk eten aan toe, en je bent verzekerd van een uitstapje vol genietmomentjes.

Garnwerd aan Zee bevindt zich op een bijzonder plekje aan het Reitdiep in de provincie Groningen. Behalve het water, zijn onder meer een molen en een haventje onderdeel van het decor. Er is vanuit het restaurant of vanaf het terras dus van alles te zien. Tegelijkertijd proef je van geweldige gerechten die ons team met veel plezier voor je klaarmaakt.

Lunch, diner of borrel langs de waterkant

De menukaart van Garnwerd aan Zee is zeer uitgebreid en bevat voor elk wat wils. Van geliefde klassiekers, tot verrassende combinaties en explosieve smaaksensaties. Ons gevarieerde menu biedt volop mogelijkheden om zelf een heerlijk driegangendiner samen te stellen. Of je nu graag vlees, vis of vegetarisch wilt eten: er is een heleboel keus. Met specifieke dieetwensen kunnen we evengoed rekening houden.

Ook onze lunchkaart barst van de lekkernijen. Geniet bijvoorbeeld van een zalige soep, knapperige maaltijdsalade of royaal belegd broodje. Een warm lunchgerecht of een plate is evengoed een optie. Zo kun je weer vol hernieuwde energie de rest van je dag vervolgen. Of lekker blijven zitten op je fijne plekje aan het water natuurlijk. Je kunt bij ons namelijk ook fantastisch borrelen.

Uit eten aan het water Groningen: ’s zomers en ‘s winters

Ontspannen uit eten aan het water in Groningen doe je bij Garnwerd aan Zee. En niet alleen in de zomer trouwens. In de koudere maanden is het namelijk eveneens goed toeven in ons restaurant. Overdag kijk je dan uit op een mooi herfst- of winterlandschap. ’s Avonds word je omringd door duizenden lampjes die prachtig op het water weerkaatsen. Zien we je snel?