Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Trouwlocatie Reitdiep

Trouwlocatie Reitdiep

Aan het kanaal tussen Groningen en het Nationaal Park Lauwersmeer ligt een prachtige trouwlocatie Reitdiep. Een unieke plek om een geweldige trouwdag te beleven. Welkom bij Garnwerd aan Zee.

Trouwlocatie Reitdiep bij wierdedorp Garnwerd

Trouwen bij Garnwerd in ons intieme restaurant met ruime opzet: het is een geweldige ervaring. Vier de bruiloft met een terras aan het water en uitzicht op een oude molen. 
Dankzij de omgeving bij het Reitdiep gaat het om een gezellige trouwlocatie, met veel activiteiten. In de zomer zorgt de rivier voor verkoeling en veel inspanningen op de wateren. Ook tijdens de wintermaanden kun je uitgebreid gebruikmaken van het (sfeervolle, aangename en verwarmde) buitenterras. Ons vakkundige team van trouwspecialisten zorgt voor een plezierige beleving. 

De uiteenlopende arrangementen bieden voor elke bruid en bruidegom een ideale ervaring. Dit maakt dat je voor aanvullingen kunt kiezen, naast een misschien bescheiden bruiloft met toost. Kies evengoed voor een volledig verzorgde trouwdag. 

We verzorgen met plezier meer dan de ceremonie, bijvoorbeeld het complete feest. Van de bruidstaart tot aan de styling en decoratie: het is bij ons in goede handen. Samen werken we dit uit tot een compleet concept. Daardoor kun je optimaal genieten van een geweldig trouwfeest zonder zorgen.

Het Reitdiepgebied

Een ‘diep’, ‘rivier’ of ‘kanaal’? Het Reitdiepgebied is dit van alles een beetje. Het eeuwenoude kanaal is sinds het ontstaan de verbinding tussen Groningen en de Waddenzee. Van Garnwerd tot aan Nationaal Park Lauwersmeer, manoeuvreert dit water zich door markante noordelijke dorpen.  

Naast ons prachtige restaurant levert dit gebied nog veel meer. Zo zijn er verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar door het Reitdiepgebied, tot zelfs aan het Hunzedal. Het gaat om een fantastisch natuurgebied dat zeker eens een bezoek waard is.

Trouwlocatie Reitdiep? Kies voor het aangename Garnwerd aan Zee, een trouwlocatie met charme, stijl en klasse. De nummer één aanrader qua trouwlocaties voor de naderende bruiloft.