Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Trouwlocatie in het Noorden

Trouwlocatie in het Noorden

Ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie in het Noorden? Zoek dan niet verder. Op een steenworp afstand van de stad Groningen vind je Garnwerd aan Zee. Ons enthousiaste team kan jullie bruiloft geheel naar wens vormgeven. Beleef de mooiste dag van jullie leven aan het water.

De locatie

Het pittoreske dorpje Garnwerd ligt fraai gesitueerd aan het Reitdiep. Bij ons restaurant kun je terecht voor het huwelijksfeest, maar ook voor de huwelijksceremonie. Zo kunnen jullie elkaar het jawoord geven op het terras of binnen in de Harbourzaal. 

De zaal kan geheel naar wens worden ingericht en zelfs de afmetingen kunnen we aanpassen. Van trouwen op intieme wijze tot een groot feest met eigen bar: het kan allemaal. Bovendien geeft de Harbourzaal door de grote glazen wanden een adembenemend uitzicht over het Reitdiep. 

Wil je liever trouwen op een historisch vrachtschip? Onze tjalk is volledig ingericht en voorzien van allerlei (technische) faciliteiten. Garnwerd aan Zee is als trouwlocatie in het Noorden echt uniek!

De omgeving van onze trouwlocatie in het Noorden

De omgeving van ons restaurant leent zich uitstekend voor het maken van bijzondere trouwfoto's. Water, een dijk, een brug, een molen: alle ingrediënten zijn aanwezig voor het perfecte plaatje. 
Garnwerd aan Zee beschikt daarnaast over een strandje en een romantisch trouwprieel. 

Persoonlijk en intiem

Wij vinden het belangrijk dat jullie bruiloft persoonlijk wordt. Om die reden leveren we maatwerk en nemen we alle zorg uit handen. De decoratie kan bijvoorbeeld geheel worden aangepast, zodat een sfeer ontstaat die bij jullie past. 

Garnwerd aan Zee beschikt daarnaast over alle benodigde faciliteiten voor een spetterend feest. Denk aan een podium, licht en geluid. Ons team zet alles op alles om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Voor een spetterende afsluiter, kunnen we zelfs een lasershow organiseren.

Jullie droombruiloft op een trouwlocatie in het Noorden

We gaan graag met jullie in gesprek om een onvergetelijke dag te organiseren. Kies voor een droombruiloft op een fantastische trouwlocatie in het Noorden.