Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Trouwlocatie in Groningen

Trouwlocatie in Groningen

Op onze trouwlocatie in Groningen beleef jij de mooiste dag van je leven. Bij Garnwerd aan Zee vind je een van de meest fotogenieke plekjes van Groningen. Voorbijvarende bootjes, groene weiden met grazende schapen, een klassieke korenmolen… Dit prachtige landschap is ideaal voor elk huwelijksfeest.

De Harbourzaal of de tjalk?

Trouwen in Garnwerd betekent trouwen met een nautisch tintje. Onze Harbourzaal is met vouwwanden gemakkelijk aan te passen aan jouw feest. Houd je het klein of houd je meer van uitpakken? We toveren met gemak een ruimte tevoorschijn voor gezelschappen van tien tot vierhonderd personen. 

In alle gevallen heb je toegang tot het aangrenzende terras. Voor zomerhuwelijken is dit een geweldige aanvulling. De Harbourzaal en alle faciliteiten zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Wil jij een bijzondere twist aan je trouwlocatie geven? Denk dan eens aan onze tjalk. Dit prachtige historische zeilschip is ideaal voor kleine groepen.

Wij weten wat we doen

In Garnwerd aan Zee vind je de perfecte trouwlocatie in Groningen. Of je nu wilt dineren en dansen op onze boot of liever aan wal vertoeft. We hebben al heel wat bruiloften gevierd aan het Reitdiep. Met ballonnen, slingers en bloemstukken kunnen wij professioneel uit de voeten. We denken graag mee over de aankleding van het feest en kunnen ook vakmensen aanraden. 

Daarnaast kun je bij ons kiezen voor leuke extra’s. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de avond af te sluiten met een spectaculaire lasershow. Alle technische faciliteiten zijn aan boord om een spetterend feest te vieren. 

Een bereikbare trouwlocatie in Groningen

Op slechts een klein halfuurtje rijden vanaf de stad Groningen ligt Garnwerd aan Zee. We hebben ruime, gratis parkeergelegenheid voor alle genodigden. Ook met het openbaar vervoer zijn wij prima bereikbaar. Komen je gasten niet uit het noorden? In het dorp zijn verschillende leuke logeeradresjes te vinden. We hebben ze op een rijtje gezet op onze site onder het menu-item Activiteiten.