Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 
Trouwlocatie

Trouwlocatie

Exclusief trouwen op de mooiste locatie aan het Reitdiep

Trouwen bij Garnwerd aan Zee

De mooiste dag van uw leven vieren bij Garnwerd aan Zee

Nergens is trouwen zo bijzonder als bij Garnwerd aan Zee in het historische dorpje Garnwerd. Met ons alles op één locatie concept kunnen wij uw bruiloft van a tot z tot in de puntjes verzorgen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een huwelijksceremonie op één van onze prachtige terrassen boven het water, op ons strandje met een intiem trouwprieel, een ceremonie in onze prachtige tjalk of in onze mooie Harbour zaal? Met de daggasten de lunch genieten, onze locatie en de prachtige omgeving met de dijk, de brug en de molen gebruiken voor magnifieke trouwfoto’s, per boot of auto naar de ceremonie locatie gebracht worden, dineren en feesten, het is allemaal mogelijk bij Garnwerd aan Zee! Uiteraard gaan wij graag met u in overleg om al uw wensen vast te leggen, zodat uw trouwdag ook werkelijk úw dag wordt. Of u nu met 10 personen bent, of met 400, wij zorgen ervoor!


Decoratie

Wij zorgen ervoor dat de zaal er feestelijk uit ziet

De zaal bij Garnwerd aan Zee kan ook persoonlijk en in de stijl van uw bruiloft door ons worden gedecoreerd. Bij Garnwerd aan Zee hebben wij veel ervaring met diverse decoratie, maar ook hebben wij contact met professionele decorateurs. Ballonnen, bloemen, lampions en slingers…wij regelen het voor u. Bespreek de mogelijkheden en laat ons een offerte op maat maken voor de decoratie.

Feest

Met uw avondgasten feestvieren bij Garnwerd aan Zee is uniek

Licht en geluid en een podium zijn aanwezig voor live muziek, een DJ, sprekers of sketches. Wij hebben goede faciliteiten en extra geluiddempende isolatie, waardoor ook live muziek geen probleem is.  

Ceremonie

Wilt u de trouwceremonie bij ons voltrekken?

Dan kunnen wij de zaal of de sfeervolle Tjalk voor u indelen in een mooie ceremonie opstelling. Ook kunt u romantisch aan het water trouwen bij ons op het terras of op het strandje. Met het Reitdiep op de achtergrond en onder een sfeervol prieel kunt u elkaar dan het ja-woord geven. Wij kunnen u adviseren en in contact brengen met leuke en enthousiaste trouwambtenaren die uw huwelijk kunnen voltrekken. De verschillende BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand) waarmee wij contact hebben leven zich in in het bruidspaar en zijn betrokken en zeer geschikt om een mooi, spontaan en persoonlijk verhaal te vertellen. Zij kunnen uit naam van de gemeente u elkaar het ja-woord laten geven!