Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Trouwen in het Westerkwartier

Trouwen in het Westerkwartier

Trouwen in het Westerkwartier

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om te trouwen in het Westerkwartier? Dan ben je bij Garnwerd aan Zee aan het juiste adres. Deze adembenemende trouwlocatie dicht bij Groningen is uniek. Van intieme bruiloften tot grote feesten met livemuziek: wij kunnen het allemaal verzorgen. 

Trouwen aan het water

Garnwerd aan Zee ligt prachtig gesitueerd aan het Reitdiep. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van bijzondere foto's. De schittering van de zon op het water spreekt tot de verbeelding. Maar geen zorgen als de zon niet schijnt. De wolkenluchten boven de dijk zijn misschien nog wel mooier. De brug en molen nabij onze locatie maken het plaatje compleet.

De ceremonie

Bij Garnwerd aan Zee is het mogelijk de huwelijkscerenomie te laten plaatsvinden. Wij kunnen onze Harbourzaal hiervoor inrichten, maar in de buitenlucht trouwen kan natuurlijk ook. Geef elkaar bijvoorbeeld het jawoord op onze terrassen aan het water of op ons strand. Garnwerd aan Zee beschikt bovendien over een romantisch trouwprieel. 

Willen jullie elkaar liever eeuwige trouw beloven op een zeilschip? Dat kan op onze gerenoveerde tjalk. Trouwen in het Westerkwartier wordt op deze manier wel erg bijzonder.

Feestelijk trouwen in het Westerkwartier

Wij willen het perfecte feest voor jullie organiseren. Dit kan voor een klein of groot gezelschap. We vinden het daarbij belangrijk dat jullie wensen centraal staan. De trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. De decoratie in de zaal kan geheel worden aangepast, zodat een intieme en persoonlijke sfeer wordt gecreerd. 

Jullie bruiloft wordt bij ons een onvergetelijke dag. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de gasten over het water te laten vervoeren. Wil je liever uitpakken met iets spectaculairs? Wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn bij ons goede faciliteiten aanwezig om een feest met livemuziek te organiseren.

Wij zorgen ervoor dat trouwen in het Westerkwartier een waanzinnige ervaring wordt.