Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Trouwen in Groningen

Trouwen in Groningen

Trouwen in Groningen? Bij Garnwerd aan Zee vind je een van de mooiste plekjes in de provincie. Onze idyllische locatie aan het water vormt het perfecte decor voor jullie bijzondere dag. Bovendien kunnen wij jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgen. Ontdek het zelf!

Trouwen in Groningen aan het water

Stel je eens voor: een voorbijvarend bootje, kabbelende golfjes, de schitterende zon op het wateroppervlak. Mooi plaatje toch? Niet voor niets behoort Garnwerd aan Zee al jaren tot de toptrouwlocaties in de provincie Groningen. 

Ons enthousiaste team staat klaar om jullie bruiloft van a tot z verzorgen. Dat begint natuurlijk met het jawoord. Beloof elkaar bijvoorbeeld eeuwige trouw op ons terras boven het water of op ons strandje. Ook heel bijzonder is een huwelijksceremonie aan boord van onze tjalk. Dit historische zeilschip is volledig gerenoveerd en biedt een intieme setting voor jullie speciale moment.

Lunch, diner, buffet of barbecue?

Een huwelijksdag is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Bij Garnwerd aan Zee kunnen we de meest verrukkelijke gerechten en hapjes op tafel toveren. Denk aan een diner met meerdere gangen of een barbecue met alles erop en eraan. 

Een uitgebreid lunch- of dinerbuffet is eveneens een mogelijkheid. Wij bieden buffetten met verschillende thema’s, zoals een Italiaans, mediterraan of tapasbuffet. Een klassiek buffet met koude en warme gerechten kan uiteraard ook. Laat je gasten genieten van de diverse smaken.

Met de voetjes van de vloer in Garnwerd

Na het eten kunnen de voetjes van de vloer. Ons restaurant beschikt over alle faciliteiten om een fantastisch feest te organiseren. Een podium voor een band of dj, licht en geluid, tv-schermen: het is allemaal aanwezig. Zo wordt het gegarandeerd een spetterend festijn aan het water.

Trouwen in Groningen: kom naar Garnwerd aan Zee

Er komt een hoop op je af tijdens het plannen van een trouwerij. Wij denken graag met jullie mee om een onvergetelijke dag te organiseren. Trouwen in Groningen doe je bij Garnwerd aan Zee.