Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Trouwen in de buurt van Winsum

Trouwen in de buurt van Winsum

Beleef de mooiste dag van je leven door te trouwen in de buurt van Winsum. Dat betekent het huwelijk voltrekken bij Garnwerd aan Zee in het historische Garnwerd. Een idyllische locatie, nog geen 5 minuten rijden van het mooiste dorp van Nederland.

Locatie Garnwerd aan Zee

Ieder bruidspaar en iedere bruiloft is uniek. Daardoor heeft elk koppel een ander liefdesverhaal en een verscheidenheid aan wensen. In het huwelijksbootje stappen is immers een bijzonder moment in je leven. Op onze prachtige locatie maken onze enthousiaste medewerkers graag een trouwdag op maat voor bruidsparen.

Trouwen in de buurt van Winsum: genieten zonder zorgen

Op je trouwdag wil je graag zo weinig mogelijk zorgen omtrent de organisatie. Vooraf komen er vaak veel spannende keuzes op het bruidspaar af. Veel van deze beslissingen moeten zelf door hen worden genomen. Wij bieden de ondersteuning voor het maken van de juiste keuzes. We helpen met het beantwoorden van vragen en het vaststellen van de juiste oplossingen. Een team van trouwprofessionals (met veel ervaring) staat voor je klaar.

Ceremonie op locatie

Het magische ‘ja’ zeggen tegen de liefde van je leven op een zeldzame plek. Wij bieden voor stellen verschillende arrangementen, waardoor er veel keuzemogelijkheid is. Met ons totaalconcept zijn we in staat om je volledig alles uit handen te nemen. Ons team zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Waardoor er voor niemand iets zal ontbreken. Bij ons is een bescheiden ceremonie met toost mogelijk, tot aan een volledig ingerichte bruiloft. 

Styling van je trouwfeest

Trouwen in de buurt van Winsum? Ons team heeft veel bedrevenheid in het vormgeven en aankleden van bruiloften. Wij geven advies over de styling en setting van jullie geluksmoment. Ook kunnen wij werken aan de hand van diverse trouwthema’s. Maar uiteindelijk draait het allemaal om jullie en bepalen jullie zelf het ideaalplaatje.