Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Trouwen aan het water

Trouwen aan het water

Trouwen aan het water: veel bruidsparen in spe hebben dit op hun wensenlijstje staan. Elkaar het ja-woord geven met op de achtergrond langsvarende bootjes en kabbelende golfjes. Het voegt nog nét dat beetje extra romantiek toe. Bij Garnwerd aan Zee ben je daarvoor op het goede adres. Wij verzorgen jullie bruiloft tot in de puntjes, op een prachtige locatie aan het Reitdiep.

Terras, tjalk of strand: unieke plekjes om te trouwen

Trouwen op een strandje met een mooi trouwprieel? Feesten op een terras boven het water? Bij Garnwerd aan Zee kan het allemaal. Het is zelfs mogelijk om elkaar eeuwige trouw te beloven in een gerenoveerde tjalk. Ons restaurant biedt een unieke setting voor jullie bijzondere dag.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles prachtig is versierd en aangekleed. We kunnen bijvoorbeeld onze sfeervolle Harbour-zaal decoreren in het thema van jullie bruiloft. Daarnaast hebben we contact met professionele decorateurs, voor de eventuele finishing touch. Van ballonnen en bloemen, tot slingers en lampions: aan alles wordt gedacht. We regelen dat jullie bruiloftslocatie er geweldig uitziet.

Een spetterend feest aan het water

Na het ja-woord is het natuurlijk tijd voor een spetterend feest. Garnwerd aan Zee beschikt over alle faciliteiten om het trouwfeest van jullie dromen te organiseren. Zo hebben we een podium voor een dj, live-band, skeches of sprekers. Ook met het licht en geluid zit het helemaal goed.

Willen jullie nog een extra dimensie aan het feest toevoegen? We kunnen bijvoorbeeld de foto’s die ter plekke worden gemaakt, direct op onze tv-schermen afbeelden. Jullie kunnen eveneens kiezen voor een lasershow rond middernacht. Zo kent de mooiste dag van jullie leven gegarandeerd een spectaculair einde.

Culinair genieten met uitzicht op het Reitdiep

Een trouwerij is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Bij Garnwerd aan Zee kunnen we een fantastisch trouwdiner verzorgen. Ook een uitgebreide lunch en hapjes zijn uiteraard mogelijk. Kaas en worst, bittergarnituur of juist culinaire hoogstandjes: het kan allemaal. En tegelijkertijd genieten jullie en de gasten van een waanzinnig uitzicht op het schitterende Reitdiep.

Trouwen aan het water, herinneringen voor later

Willen jullie een onvergetelijke dag beleven op een unieke plek aan het water? Het team van Garnwerd aan Zee staat klaar om een betoverend mooie trouwdag te organiseren. Een trouwlocatie aan het water is de kers op de (bruids)taart. Ontdek het zelf.