Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Trouwceremonie in Groningen

Trouwceremonie in Groningen

Een trouwceremonie in Groningen die net even anders is? Dan ben je bij Garnwerd aan Zee aan het juiste adres. Wij behoren niet voor niets tot de toptrouwlocaties van 2022 in de provincie Groningen. 

Het idyllische landschap vormt de ideale setting om elkaar eeuwige trouw te beloven. Van begin tot eind kun je je gasten hier verrassen met een droomhuwelijksfeest.

Aankomst per boot

Een chique auto is leuk als binnenkomer, maar wat dacht je van een bootentree? Met een fotograaf aan boord of op de kade schiet je hier de eerste mooie foto’s. Jullie gasten kunnen jullie zwaaiend verwelkomen vanaf de oever. Voor hen is op korte loopafstand een ruime, gratis parkeergelegenheid beschikbaar. 

Trouwceremonie in Groningen: onze tjalk als huwelijksbootje 

De dag draait natuurlijk om jullie jawoord. Onze karakteristieke tjalk biedt een prachtige setting om elkaar de ringen om te schuiven. Het terras en het strandje zijn ook zeer geliefde locaties voor een trouwceremonie in Groningen. Wij brengen je graag in contact met een ambtenaar die jullie huwelijk kan voltrekken. Met een persoonlijk tintje maakt hij of zij er een bijzonder moment van.

Fotogenieke Groningse trouwfoto’s

Voorbijvarende bootjes, groene weiden en een prachtige korenmolen. Onze trouwlocatie biedt tal van mogelijkheden voor een originele fotoshoot. Verken de mooie omgeving met je fotograaf terwijl wij de gasten alvast een drankje inschenken. Het interieur van onze zalen is ook zeer fotogeniek. Dankzij de grote ramen zie je altijd het Reitdiep op de achtergrond.

Een gedenkwaardige trouwceremonie in Groningen 

Wij denken groter dan ballonnen, slingers en bloemstukken. Een beetje extravagantie mag best tijdens de mooiste dag van je leven! Wat dacht je bijvoorbeeld van een lasershow rond middernacht? Het kan allemaal worden geregeld. In zowel de Harbourzaal als de tjalk is een goede licht- en geluidsinstallatie aanwezig. We hebben alle technische capaciteiten in huis voor een knalfeest.