Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Terras aan het water in Groningen

Terras aan het water in Groningen

Een terras aan het water in Groningen: daarvoor ben je bij Garnwerd aan Zee op de goede plek. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op het mooie Reitdiep. Voorbijvarende bootjes, badderende watervogels, kabbelende golfjes: zie je het al voor je? Ervaar zelf het ultieme vakantiegevoel tijdens een bezoek aan ons gezellige restaurant.

Een terras aan zee?

We vallen maar gelijk met de deur in huis: ons restaurant ligt niet écht aan zee. Onze naam is een eerbetoon aan het verleden. Tot 1877 kende het water dat voor onze deur langsstroomt namelijk nog eb en vloed. Het was bovendien een drukbevaren route voor handels- en vissersschepen. Geen zee dus, maar wel een prachtig plekje met een rijk verleden. Een fantastische setting voor een ontspannen dag aan het water.

Eten en drinken met uitzicht op het water

In ons restaurant met terras aan het water in Groningen serveren we heerlijke maaltijden. Zowel voor de lunch als het diner hebben wij een uitgebreide menukaart. Kies rond het middaguur bijvoorbeeld voor een Philly cheesesteak of een broodje tonijn.

’s Avonds kun je genieten van onder meer gamba’s, entrecote of een runderburger. Daarnaast bevat onze kaart natuurlijk verschillende vegetarische opties: van vegakroketten tot moussaka en maaltijdsalades. Bovendien wordt ons menu regelmatig aangepast, dus je kunt steeds iets nieuws proberen. Laat het je smaken aan het water.

Trouwen op een terras aan het water in Groningen

Je kunt bij ons terecht voor alle feesten en partijen. Ook, of eigenlijk juist, voor je huwelijk. We hebben fantastische plekjes voor een romantische trouwceremonie en een spetterend feest. Wat dacht je van ons strandje met intiem trouwprieel? Of de mooie terrassen boven het water? Ons team doet er alles aan om de trouwdag van jullie dromen te verzorgen. We zijn niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot Toptrouwlocatie in Groningen. Ervaar het zelf.

Vergaderen langs het Reitiep

Ook voor vergaderingen aan het water is Garnwerd aan Zee heel geschikt. Met vouwwanden kunnen we ruimtes van verschillende formaten in ons restaurant creëren. Hierbij kan eveneens een deel van het terras betrokken worden. Voor kleinere groepen is onze gerenoveerde tjalk een aanrader.

Uiteraard verzorgen wij tijdens je vergadering evengoed de catering. Een lunch, diner, barbecue of lopend buffet: er zijn heel veel mogelijkheden. We bieden bovendien verschillende vergaderarrangementen, voor één, twee of drie dagdelen. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde faciliteiten, zoals schermen, licht, geluid en een podium. Vergaderen was nog nooit zo leuk als op een terras aan het water in Groningen.

Genieten aan het water: ’s zomers én ‘s winters

Niet alleen in de zomer is het goed toeven bij Garnwerd aan Zee. Datzelfde geldt voor de andere seizoenen. Bij mooi weer kun je bij ons verkoeling zoeken met een ijskoud biertje of colaatje. Bij koeler weer warm je jezelf op met koffie of warme chocolademelk. En met een beetje geluk kun je daarna nog een ritje op de schaats maken.

Reserveer je plek bij ons restaurant met terras aan het water 

Gezelligheid, lekker eten en drinken, prachtige natuur en een fantastisch uitzicht. Je vindt het allemaal bij Garnwerd aan Zee. Zien we je snel?