Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Restaurant met terras Westerkwartier

Restaurant met terras Westerkwartier

Restaurant met terras Westerkwartier: Garnwerd aan Zee biedt heerlijk eten op een unieke locatie. Onze sfeervolle terrassen liggen prachtig gesitueerd aan het Reitdiep.

Ons restaurant leent zich uitstekend voor een hapje en drankje, maar we bieden veel meer! Garnwerd aan Zee is de perfecte locatie voor feesten, evenementen en bruiloften. 

Multifunctioneel restaurant met terras Westerkwartier

Net boven de stad Groningen ligt het dorpje Garnwerd, in het noordoosten van het Westerkwartier. Garnwerd aan Zee is een modern restaurant met voor ieder wat wils. Onze terrassen liggen direct aan het water en zijn ruim opgezet, maar toch intiem. Door de unieke ligging is het een belevenis om bij ons te lunchen of dineren.

Garnwerd aan Zee is inzetbaar voor veel verschillende evenementen. Het restaurant kan via vouwwanden worden opgedeeld in meerdere zalen met eigen bars. Voor ieder gezelschap kan een passende ruimte worden gecreëerd. Onze ruime terrassen en buitenbar bieden eveneens tal van mogelijkheden. De zalen lenen zich tevens voor het organiseren van vergaderingen.

Loungen aan het water

Een restaurant met terras in het Westerkwartier biedt de ideale setting om te genieten. Onze menukaart is uitgebreid en zorgvuldig door ons samengesteld. Voor een high tea ben je bij Garnwerd aan Zee evengoed aan het juiste adres. Wil je heerlijk komen loungen aan het water? Wij serveren zowel bij de koffie als bij de borrel de lekkerste hapjes.

Trouwen in een restaurant met terras Westerkwartier

Willen jullie elkaar het jawoord geven op een romantische locatie? Dan is Garnwerd aan Zee hiervoor uitermate geschikt. De ceremonie kan plaatsvinden op een van onze terrassen of in onze zaal. Jullie kunnen elkaar ook eeuwige trouw beloven op ons strandje of zelfs op een tjalk. Wij gaan graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden.

Onbezorgd genieten doe je bij Garnwerd aan Zee

Van een bittergarnituur (ook vegetarisch te bestellen!) tot een uitgebreid driegangendiner: bij Garnwerd aan Zee is het allemaal mogelijk. Voor onze kleinste gasten hebben we een speciale kindermenukaart samengesteld. Iedereen is van harte welkom in ons gastvrije restaurant met terras in het Westerkwartier.