Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Restaurant met terras Groningen

Restaurant met terras Groningen

Restaurant met terras Groningen? Bij Garnwerd aan Zee is het fantastisch toeven op een unieke locatie aan het water. Kom uitgebreid lunchen met vrienden of smul van een lekker diner met je geliefde. Ervaar zelf de ontspannen sfeer in en om ons restaurant.

Volop genieten bij een restaurant met terras Groningen

Groningen biedt zo veel meer dan alleen de binnenstad. Ook de dorpen en natuur rondom het centrum zijn enorm de moeite waard. Mooie landschappen, monumenten en water: onze provincie is prachtig. Sluit een actieve dag in het Grunnigerlaand af met een heerlijk diner bij Garnwerd aan Zee.

Onze menukaart is zeer uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Denk aan vitello tonato of gamba’s als voorgerecht, gevolgd door een entrecote of kippendijsaté. Of laat je verrassen door de catch of the day, een wekelijks wisselend visgerecht. Voor vegetariërs is er evengoed veel te kiezen. Van diverse maaltijdsalades tot vegetarische moussaka en gevulde paprika. Bovendien wordt onze kaart regelmatig vernieuwd, dus variatie genoeg.

Tussendoor bij ons lunchen is eveneens mogelijk. Na een heerlijk broodje of rijkgevulde salade, kun je weer met frisse energie op pad. Bij Garnwerd aan Zee kun je trouwens ook fantastisch borrelen. Geniet op ons terras boven het water van heerlijke hapjes en drankjes. Én van een fantastisch uitzicht op het Reitdiep natuurlijk.

Garnwerd aan Zee, geschikt voor elk seizoen

Zomer of winter: bij Garnwerd aan Zee is het altijd genieten. In de zomer kun je op ons terras ontspannen in het zonnetje met een verkoelend drankje. De voorbijvarende bootjes en vele watervogels maken het plaatje compleet.

Tijdens de wintermaanden is ons restaurant net zo goed een aanrader. Warm jezelf op met een goede kop koffie of warme chocolademelk. Tegelijkertijd kijk je uit op het mooie winterwonderland. En met een beetje geluk kun je daarna nog een ritje op de schaats maken.

Trouwen of vergaderen bij restaurant met terras Groningen

Naast lunchen, dineren of borrelen, kun je tevens trouwen bij Garnwerd aan Zee. Wij behoren zelfs al meerdere jaren tot de toptrouwlocaties van de provincie Groningen. Geef elkaar bijvoorbeeld het jawoord op ons strandje met intiem trouwprieel. 

Voor vergaderingen en andere (zakelijke) bijeenkomsten kun je evengoed bij ons terecht. Ons enthousiaste team staat klaar om van elk evenement een succes te maken.