Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Restaurant kerstdiner Groningen

Restaurant kerstdiner Groningen

Restaurant kerstdiner Groningen? Kom deze kerst met je dierbaren genieten bij Garnwerd aan Zee. Ons restaurant is op eerste en tweede kerstdag geopend.

Jullie zijn van harte welkom voor een feestelijk kerstdiner of een heerlijke kerstbrunch. Reserveren kan gemakkelijk via het reserveringsformulier op de website, telefonisch of rechtstreeks aan de balie.

Ontspannen genieten in kerstsferen

Kerst is een mooie gelegenheid om samen te zijn met familie of vrienden. Lekker eten kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zelf uren in de keuken staan is helemaal niet nodig. Garnwerd aan zee leent zich perfect voor een bezoek tijdens de kerstdagen. Ons restaurant is ruim opgezet, maar toch intiem. Tijdens de kerstdagen is onze accommodatie volledig in kerstsferen gehuld. 

Restaurant kerstdiner Groningen: de perfect locatie voor een feestelijke maaltijd

Op eerste en tweede kerstdag serveert Garnwerd aan Zee een feestelijk kerstdiner. Het kerstdiner bestaat uit een keuzemenu met verschillende gerechten. Ons keuzemenu biedt voor ieder wat wils. Wij houden graag rekening met speciale dieetwensen of allergieën.

In de ochtend en middag serveren wij een kerstbrunch. De kerstbrunch bestaat uit een uitgebreid buffet met allerlei warme en koude gerechten. Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben een speciale knutseltafel ingericht waar zij leuke kerstknutselwerkjes kunnen maken. Kinderen hoeven zich bij Garnwerd aan zee dus niet te vervelen.

Vier kerst in een idyllische omgeving

Het pittoreske dorpje Garnwerd ligt slechts een kilometer of tien boven de stad Groningen. Ons restaurant ligt aan het mooie Reitdiep in een historische omgeving. Vlak bij ons restaurant bevinden zich een dijk, een brug en een molen. Dit bijzondere landschap leent zich uitstekend voor een fijne winterse wandeling. Geniet van de buitenlucht na de brunch of voorafgaand aan het diner.

Wil je zorgeloos en zonder kerststress genieten van de kerstdagen? Laat je dan lekker verwennen in ons gezellige restaurant. Restaurant kerstdiner Groningen: Garnwerd aan Zee is met kerst the place to be!