Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Originele trouwlocatie Noord-Nederland

Originele trouwlocatie Noord-Nederland

Op zoek naar een originele trouwlocatie Noord-Nederland? Kom naar Garnwerd aan Zee en ontdek een betoverend mooi plekje aan het water. Wij hebben alles in huis om jullie een onvergetelijke huwelijksdag te laten beleven.

Een toptrouwlocatie aan het water

Ons restaurant bevindt zich in Garnwerd op een idyllisch plekje aan het Reitdiep. Een unieke locatie, die perfect is voor bijzondere gelegenheden zoals jullie bruiloft. Zo’n speciale gebeurtenis verdient immers een heel speciale setting. Die heb je bij Garnwerd aan Zee zeker gevonden. Wij behoren niet voor niets al meerdere jaren tot de toptrouwlocaties in de provincie Groningen.

Originele trouwlocatie Noord-Nederland: ceremonie op het strand

Wie denkt aan de zee, denkt ook aan het strand. Een strandje mag bij Garnwerd aan Zee dus eigenlijk niet ontbreken. Ondanks dat we eigenlijk niet écht aan zee liggen (hoe dat zit, lees je hier). Ons eigen strandje is een prachtig en uniek plekje voor jullie huwelijksceremonie.

Niet zo’n fan van zand? Geef elkaar dan bijvoorbeeld het jawoord op een terras boven het water. Ook onze mooie Harboulzaal is een aanrader. Deze ruimte kunnen we geheel naar wens indelen, dankzij de verplaatsbare wanden. Het is zelfs mogelijk om bij ons op een gerenoveerde tjalk te trouwen.

Jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorgd

Het team van Garnwerd aan Zee kan jullie huwelijksdag van a tot z verzorgen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van trouwerijen. Daardoor weten we precies wat ervoor nodig is om een geweldige bruiloft neer te zetten. Van een gedenkwaardige ceremonie tot een heerlijk diner en een fantastisch feest. We staan voor jullie klaar op onze originele trouwlocatie in Noord-Nederland.

Daarnaast hebben we contact met allerlei professionals die jullie bruiloft nog specialer kunnen maken. Denk aan een trouwambtenaar die een persoonlijk tintje aan jullie ceremonie geeft. Of decorateurs die zorgen voor de mooiste finishing touch in de ruimte. Kortom: je kunt de mooiste dag van jullie leven met een gerust hart aan ons overlaten.