Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Nieuwjaarsborrel op locatie

Nieuwjaarsborrel op locatie

Op zoek naar een geschikte plek voor een nieuwjaarsborrel op locatie in Groningen? Garnwerd aan Zee beschikt over verschillende ruimtes op een prachtig plekje aan het water. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op het Reitdiep.

Een feestelijke start van het jaar

Een nieuwjaarsborrel is altijd een fijne manier om het nieuwe jaar feestelijk te starten. Garnwerd aan Zee biedt vele mogelijkheden om een geslaagde borrel te organiseren. Van een intiem samenzijn met familie of vrienden, tot een bedrijfsborrel met honderden medewerkers: het kan allemaal. Onze zalen zijn geschikt voor gezelschappen van 10 tot 400 personen.

Nieuwjaarsborrel op locatie: welke zaal kies jij?

Vanaf 14 januari 2023 kun je bij ons terecht voor een nieuwjaarsborrel met alles erop en eraan. Wij beschikken over verschillende ruimtes met voor ieder wat wils. Zo is ons restaurant sfeervol en gezellig, met een open haard en mooie decoraties. Ook onze Harboulzaal is zeer geschikt. Deze zaal biedt veel privacy én een fantastisch uitzicht op de jachthaven en het water. Dankzij moderne vouwwanden kunnen wij onze ruimtes op verschillende manieren indelen.

Ook wat betreft de plaatsing van tafels en stoelen zijn wij heel flexibel. In overleg kiezen we altijd een opstelling die past bij het doel van de bijeenkomst. Bij een informeel samenzijn kun je denken aan hogere tafels of een opstelling in groepjes. Wil je de nieuwjaarsborrel combineren met een presentatie? Kies dan bijvoorbeeld voor een carré-opstelling of een U-vorm. 

Een onvergetelijke nieuwjaarsborrel op een tjalk

Gezellig borrelen kan bij ons aan land, maar óók op het water. Onze gerenoveerde tjalk biedt een unieke setting om gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar. Voor kleinere groepen is deze ruimte absoluut een aanrader. Technische faciliteiten zijn hier eveneens aanwezig.

Heerlijk eten tijdens een nieuwjaarsborrel op locatie

Een succesvolle nieuwjaarsborrel op locatie is niet compleet zonder lekkere versnaperingen. Uiteraard kunnen wij allerlei heerlijke hapjes serveren, maar een diner of buffet is evengoed mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een themabuffet, zoals een mediterraan, Italiaans of tapasbuffet. Een high tea als gezellige start van het nieuwe jaar is eveneens mogelijk. We gaan graag in gesprek over alle mogelijkheden.