Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 
Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk

Uitgebreide mogelijkheden voor particulier en bedrijf

Bij Garnwerd aan Zee vinden wij het belangrijk om alle aandacht te geven aan uw wensen voor uw zakelijke bijeenkomst. Voor elke vorm van vergaderingen, recepties, presentaties en bedrijfsfeesten hebben wij een passende ruimte en passende voorzieningen. Uiteraard kunnen wij uw evenement ook met een diner of lunch uitbreiden. Onze keuken is flexibel en zeer compleet opgezet, waardoor de meeste wensen om uw zakelijke bijeenkomst culinair aan te vullen tot de mogelijkheden behoren.

Offerte aanvragen

 

 

Vergaderen

Vergaderen langs de oevers van het Reitdiep, Garnwerd biedt u één van de mooiste plekjes om een bedrijfspresentatie, cursus, lezing of vergadering te organiseren. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen samengesteld voor één, twee of drie dagdelen. De ruime Harbour zaal biedt met veel licht en ruimte de mogelijkheid voor een ruime opzet voor verschillende bijeenkomsten. De Harbour zaal kan dynamisch ingezet worden en in drie verschillende afmetingen worden ingericht. Zo kunnen kleine tot grote groepen deze zaal gebruiken. Voor kleinere vergaderingen biedt onze gerenoveerde Tjalk een bijzondere ambiance met veel privacy.

 

Bedrijfsfeesten

Uw bedrijfsfeest organiseren daar draaien we bij Garnwerd aan Zee onze hand niet voor om. In ons sfeervolle restaurant hebben wij tal van mogelijkheden. Voor feesten met entertainment, buffetten, barbecues of diners bent u bij Garnwerd aan Zee op het juiste adres.

 

Faciliteiten

Garnwerd aan Zee is goed uitgerust voor uw evenement. Professionele audiovisuele apparatuur en een goede infrastructuur zijn aanwezig. Ook de bereikbaarheid vanuit de stad Groningen en parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig.

Beschikbaar zijn o.a.:

  • Gratis WiFi
  • Beamer en scherm (in de zaal en in de tjalk)
  • Geluidsinstallatie met draadloze microfoons

 

Zaalindeling

De vouwwanden en meubels maken Garnwerd aan Zee flexibel voor wat betreft de indeling van de zaal. Zowel voor zakelijke doeleinden als conferenties, als voor de meer informelere opstelling voor recepties en bedrijfsfeesten zijn alle mogelijkheden aanwezig. De combinatie met de ruime terrassen kan hier gemaakt worden om een ontspannen en luchtige sfeer te creëren.