Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Dinsdag 10:00 – 22.00
Woensdag 10:00 – 22.00
Donderdag 10:00 – 22.00
Vrijdag 10:00 – 22.00
Zaterdag 10:00 – 22.00
Zondag 10:00 – 22.00

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.

Ons restaurant is voorlopig gesloten in verband met de COVID-19 maatregelen. Wij bieden geen afhaal- en bezorgservice aan. Uiteraard kunt u voor vragen en informatie telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.   
Rondvaarten

Rondvaarten

Rondvaarten

De haven en de terrassen aan het water bij Garnwerd aan Zee bieden een uitstekend vertrekpunt, tussenstop of bestemming voor uw rondvaart. Vanuit de stad Groningen en vanaf het Lauwersmeer is Garnwerd aan Zee over water goed bereikbaar en rondvaartbedrijven weten onze prachtige locatie steeds vaker te vinden.

Ook als u Garnwerd als vertrekpunt voor uw rondvaart wilt gebruiken hebben wij mogelijkheden met capaciteit voor grote groepen of voor gezelschappen in een exclusieve en intieme setting. Een rondvaart kan ook de dag breken en een heerlijk intermezzo zijn tijdens een lange dag vergaderen of ingezet worden voor de "toost en taart" tijdens een bruiloft.

Garnwerd als vertrekpunt met Rondvaartbedrijf Middelsee

Wilt u vanaf Garnwerd aan Zee met uw gezelschap een korte of lange rondvaart maken, richting het Lauwersmeer en over het meanderende Reitdiep, dan zetten wij de Middelsee in. Deze rondvaartboot is geschikt tot 45 personen (zitplaatsen) en 80 personen (receptie). Aan boord verzorgt het rondvaartbedrijf de consumpties en Garnwerd aan Zee dan de catering zoals u dat van ons gewend bent. Als u deze rondvaart onderdeel van uw dagprogramma wilt laten zijn, dan regelen wij dat graag voor u. Ook kan er een boswachter of een gids mee om iets over het gebied te vertellen. De boot is geschikt voor rolstoelen en minder validen. Informatie over Rondvaartbedrijf Middelsee en hun boten staat op de Website.

Garnwerd als bestemming met Rondvaartbedrijf Kool

Vanuit de stad Groningen is Garnwerd aan Zee een prachtige bestemming of tussenstop. Rondvaartbedrijf Kool uit Groningen werkt nauw samen met Garnwerd aan zee. Zij bieden diverse mogelijkheden voor bedrijfsmatige uitjes, feesten en familierondvaarten. Hierbij doen zij Garnwerd aan Zee aan als opstapplaats of als tussenstop, waarbij u de mogelijkheid heeft om bij Garnwerd aan Zee te lunchen of uw rondvaart met een diner af te sluiten. De verschillende routes worden aangeboden als opstaptocht of als chartertocht, waarbij het hele schip exclusief voor u gereserveerd is.

De Reitdieptour, Chartertocht Garnwerd en Opstaptocht Garnwerd zijn routes die worden aangeboden. Informeer bij ons of bij Rondvaartbedrijf Kool naar de mogelijkheden. Website