Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – . . : . .
Woensdag 10:00 – . . : . .
Donderdag 10:00 – . . : . .
Vrijdag 10:00 – . . : . .
Zaterdag 10:00 – . . : . .
Zondag 10:00 – . . : . .

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur. Wij hanteren geen strikte sluitingstijd.


Afwijkend geopend

  • Beste gasten, Om de gezondheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen is besloten om de deuren tot 28 april a.s. te sluiten. Wij houden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en indien wij andere maatregelen moeten treffen, dan houden wij u vanzelfsprekend op de hoogte via onze website en social media. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle vragen en informatie over reserveringen, feesten/partijen en evenementen. Tijdens kantoordagen van 09.00 tot 17.00 uur zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij staan u graag te woord! Wij hopen ten zeerste dat wij u snel weer kunnen verwelkomen bij Garnwerd aan Zee! Met vriendelijke groet, Directie Garnwerd aan Zee

Beste gasten,

Het coronavirus maakt ook in ons land zijn opmars. Om de gezondheid van medewerkers en gasten te kunnen waarborgen is er besloten om de deuren tot 28 april a.s. te sluiten.  

Wij houden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en indien wij andere maatregelen moeten treffen, dan houden wij u vanzelfsprekend op de hoogte via onze website en social media.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle vragen en informatie over feesten/partijen en evenementen. Tijdens kantoordagen van 09.00 tot 17.00 uur zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij staan u graag te woord!

Wij hopen ten zeerste dat wij u snel weer kunnen verwelkomen bij Garnwerd aan Zee!

Met vriendelijke groet,

Directie Garnwerd aan Zee

Afscheid

Afscheid

Afscheid

Het overlijden van een dierbaar persoon is een droevige gebeurtenis. Een gebeurtenis waar een waardig en passend afscheid bij hoort. Garnwerd aan Zee is een geschikte en bijzonder mooie locatie voor een condoleance of uitvaart.

Met het rustgevende Reitdiep op de achtergrond kunt u bij ons afscheid nemen op een manier die bij u past en, ondanks het verdriet, een goed gevoel geeft.

Na afloop van een uitvaart bieden wij u de mogelijkheid tot condoleren. Om samen met de nabestaanden, familie en vrienden de overledene te herdenken.

De moderne en uitgebreide keuken biedt u vele uiteenlopende mogelijkheden om een arrangement in te vullen. Van koffie met cake tot luxe broodjes, hartige hapjes of een diner.

Wat wij u kunnen bieden:

  • unieke locatie aan het water
  • sfeervolle zaal met voldoende privacy
  • ruime parkeergelegenheid
  • rolstoelvriendelijke toegang en sanitair
  • scherm & beamer
  • spreekgestoelte & geluid

Graag bespreken wij de invulling van het afscheid in een persoonlijk gesprek, om invulling te geven aan uw persoonlijke wensen en ideeën.