Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Kerstmis restaurant Groningen

Kerstmis restaurant Groningen

Kerstmis restaurant Groningen? Kom naar Garnwerd aan Zee. Ons restaurant ligt op een unieke locatie vlak boven de stad Groningen, aan het Reitdiep. 

Op eerste kerstdag ben je bij ons van harte welkom voor de kerstbrunch. Aanschuiven voor een subliem kerstdiner kan zowel op 25 als op 26 december. Neem vooral ook opa en oma mee. En vergeet de kinderen niet!

Uit eten tijdens de feestdagen

Samen uit eten gaan met kerst is knus. Wil je Kerstmis vieren in een restaurant in Groningen? Dan is Garnwerd aan Zee echt een aanrader. We pakken weer zoals vanouds uit met de feestdagen. Zo’n beetje de gehele decembermaand is het bij ons extra gezellig en warm. Het restaurant is helemaal in kerstsferen gehuld. Een leukere locatie om ontspannen kerst te vieren is er niet.

Kerstmis restaurant Groningen, inclusief knutseltafel

Kinderen vinden het vaak niet zo leuk om lang aan tafel te zitten. Begrijpelijk. Daarom is er bij Garnwerd aan Zee op beide kerstdagen een knutseltafel.

Tijdens de kerstbrunch en het kerstdiner kunnen ze hier kerstknutselwerkjes maken. Geen opgeprikt gedoe, maar ruimte om te tekenen, kleuren en plakken. En de rest van het gezin kan nog een vorkje prikken. Zo hebben papa, mama én de kinderen fijne feestdagen.

Uitgebreid brunchbuffet

Op eerste kerstdag kun je bij ons ook heerlijk komen brunchen. In de loop van de ochtend staat er een uitgebreid buffet klaar. Kom genieten met het hele gezin. Er is keuze uit diverse soepen met luxe broodsoorten en zoet en hartig beleg. Verder zijn er warme vlees-, vis- en vegetarische gerechten, frisse salades en huisgemaakte desserts. En als je niet kunt kiezen, neem je gewoon van alles een beetje.

Kerstmis restaurant Groningen: genieten in Garnwerd

Geen zin om zelf thuis urenlang in de keuken te staan? Met Kerstmis uit eten bij een restaurant in Groningen is de beste oplossing. Het keukenteam heeft een menu samengesteld speciaal voor 25 en 26 december.

Zowel viseters, vleeseters als vegetariërs komen aan hun trekken. En natuurlijk is er voor de kinderen een eigen menu met voor-, hoofd- en nagerecht. Reserveren voor de kerstbrunch en/of het kerstdiner doe je gewoon makkelijk online. Misschien tot snel!