Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Kerstdiner aan het water Groningen

Kerstdiner aan het water Groningen

Kerstdiner aan het water Groningen? Bij Garnwerd aan zee dineer je op een prachtig plekje aan het Reitdiep. Geniet van tongstrelende gerechten in een gezellige kerstsetting.

Ontspannen genieten in schitterend Garnwerd

De kerstdagen zijn het perfecte moment om samen te zijn met de mensen die je liefhebt. Verrukkelijk eten kan daarbij eigenlijk niet ontbreken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een lekker kerstdiner op tafel zetten. Óf je maakt het jezelf wat makkelijker en gaat heerlijk uit eten met kerst. Onze koks maken met veel zorg en liefde de meest zalige gerechten voor jullie klaar.

Bij binnenkomst in ons restaurant kom je gelijk in de kerststemming. Duizenden lichtjes, mooi versierde kerstbomen, sfeervolle kersttakken: de kerstgezelligheid straalt je tegemoet. De schittering van alle lampjes op het water zorgt daarbij voor een haast magische setting. Een kerstdiner aan het water in Groningen voegt nog nét dat beetje extra sfeer toe.

Kerstdiner aan het water Groningen: gevarieerde gerechten

Nadat je hebt plaatsgenomen is het tijd om te gaan genieten van al het lekkers. En van het feit dat je daarvoor geen minuut in de keuken hoeft te staan. Ons speciale kerstmenu bevat per gang verschillende keuze-opties. Vlees, vis, vegetarisch: we bieden voor ieder wat wils. Stel zelf een fantastisch drie- of viergangenmenu samen, geheel naar jouw smaak. Heb je speciale dieetwensen? Ook daarmee kunnen wij uiteraard rekening houden.

Kinderen zijn tijdens de kerstdagen eveneens van harte welkom bij Garnwerd aan Zee. Voor onze jongste gasten hebben we een speciaal kinderkerstmenu samengesteld. Bovendien kunnen de kids zich uitleven aan onze kerstknutseltafel. Een kerstdiner kan immers best een lange zit zijn. Even knutselen tussendoor zorgt voor een uitstekende afleiding. Zo kan iedereen optimaal genieten tijdens het kerstdiner aan het water in Groningen.

Een onvergetelijke Kerstmis aan het Reitdiep

Beleef dit jaar een gedenkwaardig kerstdiner met je dierbaren bij restaurant Garnwerd aan Zee. Ons enthousiaste team staat klaar om jullie een geweldige avond te bezorgen.