Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Kerstdiner 2022 Groningen

Kerstdiner 2022 Groningen

Kerstdiner 2022 Groningen? Kom naar Garnwerd aan Zee voor een onvergetelijke kerst met je dierbaren. Op een prachtig plekje aan het water kunnen jullie samen genieten van een ontspannen kerstdiner.

Kerstdiner 2022 Groningen: stressvrij genieten

De dagen worden korter, de zon laat zich minder zien, het kwik daalt. Het is duidelijk: de winter is in aantocht en de feestdagen dus ook. Voor veel mensen is dit de gezelligste tijd van het jaar. Maar laten we eerlijk zijn, een kerstdiner bereiden is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je evengoed heerlijk uit eten gaan tijdens de kerstdagen.

Bij Garnwerd aan Zee serveren we op eerste en tweede kerstdag een verrukkelijk keuzemenu. Je stelt dus zelf een drie- of viergangendiner samen. De verschillende gangen bevatten opties voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs. Ook met andere dieetwensen kunnen wij uiteraard rekening houden.

Kerstfun voor de kids

Kinderen zijn met kerst eveneens van harte welkom bij Garnwerd aan Zee. We serveren een lekker kinderkerstdiner met verschillende opties voor het hoofdgerecht. Daarnaast kunnen de kids zich creatief uitleven aan onze kerstknutseltafel. Niemand hoeft zich dus te vervelen én je gaat met leuke knutselwerkjes naar huis.

Kerstbrunch aan het water

Naast dineren, kun je tijdens kerst tevens fantastisch brunchen bij Garnwerd aan Zee. We serveren een uitgebreid buffet met allerlei lekkernijen. Denk aan diverse soepen, luxe broodjes, warme gerechten en frisse salades. Tegelijkertijd geniet je van alle kerstdecoraties en een prachtig uitzicht over het Reitdiep.

Hebben jullie na het eten zin in wat actie? De omgeving van Garnwerd aan Zee leent zich heel goed voor een mooie winterwandeling. Wandel door het fraaie wierdenlandschap, door schattige dorpsstraatjes en langs het water. En met een beetje geluk kun je zelfs de schaatsen nog onderbinden. Na een middag plezier in de buitenlucht zijn jullie helemaal klaar voor een geweldige avond.

Kerstdiner 2022 Groningen bij Garnwerd aan Zee

Het kerstdiner 2022 in Groningen wordt zeker een succes bij Garnwerd aan Zee. Ons gastvrije team staat klaar om jullie in de watten te leggen. Misschien tot snel!