Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Bruiloft Noord-Nederland

Bruiloft Noord-Nederland

Bruiloft Noord-Nederland? Dan ben je op onze unieke trouwlocatie in Groningen aan het juiste adres. Bij restaurant Garnwerd aan Zee kunnen jullie aan het water in het huwelijksbootje stappen.

Wij vinden het belangrijk dat jullie trouwerij de mooiste dag van jullie leven wordt. Daarom werken we met veel plezier mee aan het organiseren van jullie droomhuwelijk.

Romantische bruiloft Noord-Nederland

Ons restaurant ligt prachtig gesitueerd aan het Reitdiep in het idyllische plaatsje Garnwerd. Dit dorpje bevindt zich op slechts tien kilometer afstand van de stad Groningen. Onze bijzondere ligging maakt het mogelijk te trouwen aan het water. Wij beschikken zelfs over een eigen strand met trouwprieel. Daarnaast heb je onder meer uitzicht op een mooie molen en een monumentale ophaalbrug. Met die prachtige trouwfoto’s komt het dus ook wel goed.

Trouwen aan, of liever op het water?

Jullie huwelijksceremonie kan onder meer op een van onze terrassen of op ons strand plaatsvinden. Elkaar het jawoord geven in de mooie Harbourzaal kan evengoed. Met vouwwanden kunnen wij de indeling van de zaal geheel naar jullie wens indelen. Er kan op deze wijze een heel intieme sfeer worden gecreëerd. De zaal beschikt over grote glazen schuifwanden met een waanzinnig uitzicht over het Reitdiep.

Hebben jullie er altijd al van gedroomd elkaar op het water eeuwige trouw te beloven? Ook dat is mogelijk bij Garnwerd aan Zee. Onze tjalk, een historisch zeilschip, kan namelijk eveneens voor jullie ceremonie worden ingericht.

Bruiloft Noord-Nederland: intiem, persoonlijk en sfeervol

Bij Garnwerd aan Zee vinden we het belangrijk een persoonlijke sfeer te creëren. Onze locatie is geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grote feesten. Wij werken samen met professionele decorateurs, zodat een perfecte sfeer kan worden gecreëerd.

Wij kunnen een heerlijke lunch of diner voor jullie gasten verzorgen. In de avond organiseren we een spetterend trouwfeest. Ons restaurant beschikt over goede technische faciliteiten en ook livemuziek is mogelijk. Bijzondere extra’s zijn eveneens geen probleem. Vervoer de gasten bijvoorbeeld over het water of sluit ’s avonds af met een spectaculaire lasershow. We denken graag met jullie mee.

De meest complete trouwlocatie in Groningen

Het betoverende uitzicht over het water en de schitterende omgeving maken onze locatie uniek. De intieme zalen en mooie terrassen maken het romantische plaatje compleet. Garnwerd aan Zee is een buitengewoon bijzondere plek om een onvergetelijke bruiloft te vieren.