Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
  • Tijdens de Paasdagen (9 en 10 april) zijn wij geopend vanaf 11.00 uur en serveren wij een heerlijke Paasbrunch.
Op woensdag 29 maart zijn wij geopend tot 15:00 uur. Op eerste en tweede paasdag zijn wij geopend en serveren wij een heerlijke paasbrunch! Reserveren is gewenst, wij verwelkomen u graag! 

Bruiloft in Groningen

Bruiloft in Groningen

Een bruiloft in Groningen? Kom naar Garnwerd aan Zee en organiseer de dag van jullie dromen. Ons restaurant bevindt zich aan het water op een uniek plekje in de provincie. De ceremonie, het diner, het feest: we kunnen jullie trouwdag tot in de puntjes verzorgen. Kies voor een prachtig plekje in de natuur, met uitzicht op het Reitdiep.

Ultieme romantiek: zeg 'ja' aan het water

Yes, jullie gaan trouwen! Spannend en leuk natuurlijk, maar het vraagt ook een hoop geregel. Het team van Garnwerd aan Zee staat klaar om daarbij te helpen. We doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Dat begint natuurlijk met de huwelijksceremonie. Bij ons restaurant kunnen jullie elkaar eeuwige trouw beloven op een strandje met intiem prieel. Of geef elkaar het ja-woord op een van de terrassen boven het water. Trouwen in onze gerenoveerde tjalk is eveneens een mogelijkheid. Ontdek het zelf.

Feesten met leuke extra’s

Na de ceremonie is het tijd voor eten, drinken en gezelligheid. We kunnen een heerlijke lunch of spectaculair diner voor jullie bereiden. Uiteraard verzorgen we evengoed de hapjes tijdens de borrel of het feest. Over het feest gesproken: ook dat kunnen we volledig voor jullie regelen. Ons restaurant beschikt over alle faciliteiten om bruidspaar en gasten een fantastische avond te bezorgen. Denk aan licht, geluid en een podium voor een live-band, dj of sprekers.

Voor een bijzondere finishing touch kunnen jullie bovendien kiezen voor leuke extra’s. Denk aan foto’s van het feest die direct op de aanwezige schermen worden geprojecteerd. Of een spectaculaire lasershow rond middernacht. Zo krijgt jullie bruiloft in Groningen gegarandeerd een spetterende afsluiting.

Bruiloft in Groningen bij Garnwerd aan Zee

Voor een onvergetelijke trouwerij kom je naar Garnwerd aan Zee. We gaan graag met jullie in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Zeg “ja” tegen elkaar én tegen een prachtige trouwlocatie aan het water.