Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Bruiloft bij het water

Bruiloft bij het water

Een bruiloft bij het water is voor velen het perfecte plaatje. Het geluid van kabbelende golfjes. De schittering van de zon op het wateroppervlak. Een voorbijvarend bootje. Het hééft iets.

Bij restaurant Garnwerd aan Zee tref je een fantastische trouwlocatie aan het Reitdiep. Wij zorgen er bovendien voor dat jullie trouwerij van a tot z geregeld is. Zo hoeven jullie nog maar één ding te doen: genieten!

Zeg 'ja' op een unieke locatie

Het is zover, jullie gaan trouwen. Geweldig natuurlijk, maar het betekent ook een hoop geregel en keuzes maken. Heel veel keuzes. Bijvoorbeeld waar jullie elkaar het ja-woord gaan geven. Bij Garnwerd aan Zee ben je verzekerd van een betoverde locatie aan het water. Ons restaurant biedt de ideale setting voor een sensationele dag. Denk aan een huwelijksceremonie op ons strandje met trouwprieel. Of beloof elkaar eeuwige trouw in onze gerenoveerde tjalk of op een terras boven het water. Stuk voor stuk unieke plekjes voor een moment om nooit te vergeten.

Ook voor het maken van mooie trouwfoto’s ben je bij Garnwerd aan Zee aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor een fantastische fotosessie bij de molen tegenover ons restaurant. Op de nabijgelegen dijk en brug kunnen eveneens prachtige plaatjes worden gemaakt. Met zulk bijzonder beeldmateriaal kunnen jullie nog jaren nagenieten van deze speciale dag.

Feesten met uitzicht op het Reitdiep

Ook alle hapjes, maaltijden en het trouwfeest kunnen we tot in de puntjes verzorgen. Een heerlijke lunch, verrukkelijk diner en spectaculaire snacks: het kan allemaal. Van luxe versnaperingen tot traditionele toppers als bitterballen, kaas en worst. En tegelijkertijd geniet je van het mooie uitzicht op het Reitdiep.

Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig voor het trouwfeest van jullie dromen. Zo beschikken wij over licht, geluid en een podium voor een live-band, dj of sprekers. Ook kunnen de foto’s die worden gemaakt ter plekke op onze tv-schermen worden afgebeeld. Verder kunnen jullie kiezen voor gedenkwaardige extra’s, zoals een vuurwerk- of lasershow. Een flyboardshow rond middernacht is evengoed een absolute aanrader. Zo krijgt jullie bruiloft bij het water nog een spetterende dimensie.

Bruiloft bij het water: ervaar de magie

Benieuwd hoe we jullie trouwerij kunnen vormgeven? Ons team staat klaar om samen met jullie een onvergetelijke dag te organiseren. Kies voor een bruiloft bij het water en ervaar de magie.