Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Bijzondere trouwlocatie Nederland

Bijzondere trouwlocatie Nederland

Bijzondere trouwlocatie Nederland: hiervoor ben je bij Garnwerd aan Zee aan het juiste adres. Op een fantastische plekje aan het water kunnen wij jullie bruiloft volledig verzorgen. Wij zijn niet voor niets trouwlocatie van het jaar in de provincie Groningen. Samen organiseren we de trouwerij van jullie dromen.

Zeg ‘ja’ op een magisch plekje aan het water

Veel mensen omschrijven hun trouwdag als een van de mooiste momenten uit hun leven. Zo’n speciale gelegenheid verdient vanzelfsprekend ook een bijzondere locatie. Bij Garnwerd aan Zee ben je daarvan verzekerd.

Ons restaurant bevindt zich op een betoverend mooi plekje aan het Reitdiep in Groningen. Je hebt hier dus sowieso een mooi uitzicht op het water. Verder bestaat het decor uit een dijkje, een historische molen en een monumentale ijzeren ophaalbrug. Met die schitterende trouwfoto’s komt het dus ook wel goed.

Wij hebben verschillende prachtige plekjes waar jullie elkaar eeuwige trouw kunnen beloven. Denk aan een strandje met intiem trouwprieel of een van onze terrassen boven het water. Ook heel bijzonder is een huwelijksceremonie op onze gerenoveerde tjalk. Dit historische zeilschip zal zeker indruk maken en is heel geschikt voor kleinere groepen.

Fantastisch feesten op bijzondere trouwlocatie Nederland

Na het jawoord is het tijd om te eten, drinken en feesten. Dit kunnen we eveneens tot in de puntjes voor jullie verzorgen. Van een uitgebreide lunch of diner met meerdere gangen tot een buffet: het kan allemaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een buffet met een Italiaans of mediterraan thema? Een barbecue of een klassiek buffet met warme en koude gerechten is evengoed mogelijk.

’s Avonds kunnen jullie met de voetjes van de vloer tijdens een spetterend trouwfeest. Wij beschikken over alle faciliteiten om een onvergetelijk festijn te organiseren. Denk aan licht, geluid en een podium voor een dj of liveband. Het is daarnaast mogelijk om ter plekke gemaakte foto’s direct op onze beeldschermen te projecteren. Op die manier zorgen we voor een extra persoonlijke touch.

Trouwen bij Garnwerd aan Zee

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een trouwerij bij Garnwerd aan Zee? We gaan graag in gesprek om jullie droombruiloft te organiseren.