Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag 10:00 – 23:59
Woensdag 10.00 – 23.59
Donderdag 10.00 – 23.59
Vrijdag 10.00 – 23.59
Zaterdag 10.00 – 23.59
Zondag 10.00 – 23.59

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.


Afwijkend geopend

  • Het restaurant is op dinsdag gesloten. Voor partijen of groepsreserveringen neemt u contact met ons op.
Vanaf 29 mei zijn wij ook weer op de maandag geopend!

Bijzonder uit eten Groningen

Bijzonder uit eten Groningen

Bijzonder uit eten Groningen? Dat gaat zeker lukken bij Garnwerd aan Zee. Op een uniek plekje aan het water serveren we allerlei heerlijke gerechten. Kom genieten van een lekkere lunch of een fantastisch diner.

Sublieme smaken op een prachtig plekje

Uit eten gaan is altijd een goed idee. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon eens een avond niet wilt koken. Een etentje buitenshuis is eveneens een mooie gelegenheid voor een romantische uitje met je partner. Of om gezellig urenlang bij te kletsen met vriendinnen. Welke reden je ook hebt, bij Garnwerd aan Zee ben je verzekerd van zalig eten. En dat op een uniek plekje in de natuur.

Ons restaurant ligt op een prachtige locatie aan het mooie Reitdiep in de provincie Groningen. Bij Garnwerd aan Zee geniet je van verrukkelijk eten én van een mooi uitzicht. Zowel vanuit ons restaurant als vanaf het terras kijk je uit op prachtige plaatjes. Het water, voorbijvarende bootjes, een molen, een haventje: er is van alles te zien.

’s Zomers en ’s winters bijzonder uit eten Groningen

Niet alleen in de zomer biedt Garnwerd aan Zee een unieke ervaring. Ook wanneer het kwik daalt is het goed toeven in ons restaurant. ’s Middags warm je op met koffie of thee en een heerlijk warm lunchgerecht. Een warme chocolademelk met slagroom is evengoed een aanrader. En dankzij ons ‘glazen’ restaurant, halen we buiten een beetje naar binnen. Maar dan zonder de kou natuurlijk. Zo kun je tevens in de winter bijzonder uit eten in Groningen.

Zodra het ’s avonds begint te schemeren, wordt ons restaurant aan alle kanten prachtig verlicht. De duizenden lichtjes die op het water weerkaatsen, zorgen voor een unieke sfeer. Tegelijkertijd geniet je van de meest fantastische gerechten die onze koks met veel zorg bereiden. Je ogen en smaaksensoren worden beide dus volop geprikkeld.

Beleef een fantastisch etentje bij Garnwerd aan Zee

Benieuwd geworden naar ons eten en ons mooie plekje? We ontvangen je graag voor de lunch of het diner. Kom naar Garnwerd aan Zee en ontdek hoe bijzonder uit eten gaan in Groningen kan zijn.