Meteen reserveren?

Bel 0594 628 130.

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – . . : . .
Woensdag 10:00 – . . : . .
Donderdag 10:00 – . . : . .
Vrijdag 10:00 – . . : . .
Zaterdag 10:00 – . . : . .
Zondag 10:00 – . . : . .

Meteen reserveren? Bel 0594 628 130.

De keuken is geopend tot 21:00 uur. Wij hanteren geen strikte sluitingstijd.


Afwijkend geopend

  • Op 15 maart zijn wij de hele dag gesloten in verband met een besloten partij!
Op 15 maart zijn wij gesloten in verband met een besloten partij!
Melrose

Melrose

zaterdag 30 maart om 22:00

De band Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire en bommetjevol Special FX!

Biografie Melrose!

Melrose, deze vijf knotsgekke muzikanten weten iedereen in de stemming te brengen met een allround, top 40/100 repertoire. Als ze met hun persiflages op de proppen komen is de show compleet! Melrose vindt het belangrijk plezier te beleven aan een optreden en dat te delen met het publiek.

Melrose gaat tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken. Elke uithoek in Nederland heeft Melrose al gezien. In alle windrichtingen knalde de succesformatie van het podium en wordt de band gevolgd door een grote groep vaste fans. Een sensatie die niemand mag missen! De populaire band Melrose staat inmiddels al jaren aan de top. Waar deze band ook speelt, iedere keer weer weten ze te verrassen met een spectaculaire show.

Vanaf 22.00 uur zal Melrose bij ons spelen en zorgen voor een geweldige avond. 

Kaarten zijn te reserveren bij Garnwerd aan Zee, te betalen aan de deur. Reserveer alvast via ons reserveringsformulier!